Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Δεν μ΄ αρέσει να αποκτώ εχθρούς, αλλά δεν κάνω ποτέ κωλοτούμπες ή χάρες για ν΄ αποκτήσω δήθεν φίλους.
Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κάποιοι παράγοντες πίστευαν πως έχουν φίλους και οι οποίοι θα τους στήριζαν στην πορεία. Δεν ξέρω αν το έχουν καταλάβει, αλλά όλοι αυτοί οι δήθεν φίλοι, έκαναν στροφή για τους γνωστούς λόγους.
Έτσι ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν έχει αυτό που του αξίζει, αλλά και οι παράγοντες δεν.....
έχουν την στήριξη που περίμεναν.
Απλά τα πράγματα κύριοι. Άδειασαν κάποιοι τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και θα άφηναν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ; Άδειασαν συνεργάτες και φίλους για τους οποίους μέχρι χθες έλεγαν τα καλύτερα και θα την χάριζαν στους παράγοντες και όχι μόνο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ;
Για κάντε ένα κλικ στο πρόσφατο παρελθόν και εκεί θα τα δείτε όλα. 
Τέλος πάντων. Εμείς οι κακοί συνεχίζουμε με τον δικό μας τρόπο, χωρίς φίλους και εχθρούς, αφου απέναντί μας έχουμε ¨κωλοτούμπες¨ και υβριστές.
Επειδή δεχθήκαμε ένα μήνυμα το οποίο έχει να κάνει με τον τεχνικό διευθυντή τον κύριο Μαστραντωνά, θα ξεκαθαρίσουμε την θέση μας. Δεν έχουμε κάτι εναντίον του και όσα γράφουμε του τα έχουμε πει στο παρελθόν σε τηλεφωνική επικοινωνία και αν χρειασθεί θα του τα ξαναπούμε.
Πιστεύουμε πως μπορεί να προσφέρει στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά μόνο αν αλλάξει κάποιες απόψεις που έχει.
Διαπίστωσε πως όταν δεν ήταν στο ΔΣ της ομάδας έβλεπε τα πράγματα διαφορετικά, αλλά σήμερα τα ξέρει από πρώτο χέρι. Κύριε Μαστραντωνά φίλοι δεν είμαστε, αλλά δεν είμαστε και εχθροί. Ας λέει ο καθένας ότι θέλει. Εμείς θέλουμε να στηρίξουμε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά όχι με το να λέμε πάντα ΝΑΙ.
Στην διάθεσή σας πάντα