Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Τι είπε ο κύριος Παπανταζής στην εκπομπή του, συζητώντας με τον κ. Στούπα; Μίλησε για σπιούνους; Μίλησε για ανθρώπους οι οποίοι μεταφέρουν αυτά που ακούνε και τα μεταφέρουν λάθος;
Κύριε Παπανταζή, σπιούνος είναι αυτός που στα μουλωχτά μεταφέρει την ρουφιανιά του και συκοφαντεί και όχι αυτός που γράφει δημόσια τα πάντα και δεν τα παίρνει πίσω. Στο απυρόβλητο δεν είναι κανείς. Όλοι θα κριθούμε στο τέλος και .....
κάποιοι κρίθηκαν ήδη και βρέθηκαν να κάνουν κωλοτούμπες.
Κύριε Παπανταζή δεν διεκδικώ κάτι δικό σας και ειλικρινά δεν θα ήθελα να βρεθώ τόσο ψηλά όσο εσείς γιατί μπορεί να κινδυνεύσω να θέλω κι δούλους και υποτακτικούς, τους οποίους θα χρησιμοποιώ. 
Φυσικά δεν είμαι ικανός και για κωλοτούμπες, σαν κι αυτές που κάνουν κάποιοι άλλοι και μπορούν να γλείφουν εκεί που έφτυναν.
Τέλος πάντων. Στο θέμα του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, δεν ήμουν και δεν διεκδικώ φιλίες με κανέναν. Πάντα γράφω την άποψή μου και δεν είναι λίγες οι φορές που αυτά που γράφω ενόχλησαν και τον κ. Στούπα και τον κ. Γκαλούφα. Θα σας θυμίσω πως όταν όλοι έτρεχαν πίσω από τον κ. Βαζάκα, εγώ έγραφα πως θα διαλυσει την ομάδα.
Όσο για το αν ο κ. Γράφας είναι γνωστός ή όχι, θα γράψω πως κανείς δεν γνώριζε πριν κάτι χρόνια στην Δ΄ΕΘΝΙΚΗ  τον Αντώνη Πριόνα. Κι όμως ο τότε άγνωστος προπονητής σήμερα είναι εκεί ψηλά.
Εγώ δεν έκανα ποτέ λογοπαίγνιο με το επώνυμο του κ. Γράφα και φυσικά δεν θα τον κρίνω πριν δω την δουλειά του.
Αλήθεια ο κ. Λάμπρου τον οποίο εκτιμώ, ήταν σε κάποια μεγάλη κατηγορία προπονητής όταν πήγε στον ΗΡΑΚΛΗ; Το γιατί απομακρύνθηκε το ξέρει ο ίδιος και η διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ. Εγώ όμως δεν μίλησε ποτέ άσχημα για τον κ. Λάμπρου και δεν θα το έκανα ποτέ. Κριτική στους προπονητές προφανώς μπορούν να ασκούν μόνο φίρμες δημοσιογράφοι.
Κύριε Παπανταζή, δεν θα γίνω ποτέ σπιούνος γιατί δεν θα έχω ρόλο, αφού αυτές οι θέσεις είναι συμπληρωμένες από άλλους.
Εσείς φυσικά δεν έχετε καμιά υποχρέωση να δώσετε εξηγήσεις και να πείτε στους ακροατές σας, κάτι σχετικά με την στροφή που κάνατε στο θέμα του ΗΡΑΚΛΗ.
Καλή σας μέρα.