Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί κάποιοι ψάχνουν να βρούνε ψύλους στα άχυρα. Αυτό κάνουν όταν ψάχνουν να βρούνε το πως και το γιατί απομακρύνθηκε ο κ. Λάμπρου από την ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.
Κύριοι απλά ειναι τα πράγματα. Αυτό το διαζύγιο θα ερχόταν και ίσως ήρθε με καθυστέρηση. Θα επαναλάβω πως δεν κάνω ρεπορτάζ του ΗΡΑΚΛΗ και ειλικρινά εκτιμώ τον άνθρωπο κύριο Γιώργο Λάμπρου. Αυτό δεν έχει να κάνει όμως με την όποια κριτική και τον όποιο σχολιασμό. 
Ας μη γελιόμαστε κύριοι. Στον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ υπάρχει μια.....
ισχυρή διοίκηση και κανείς δεν αμφισβητεί τους κυρίους Στούπα και Γκαλούφα. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν είναι τυχαία στη θέση που είναι σήμερα. Δυστυχώς ο κ. Λάμπρου δεν μπόρεσε να ταιριάξει ή αν θέλετε ν΄ ακολουθήσει τους ρυθμούς που ήθελε η διοίκηση. Δεν ενδιαφέρουν κανέναν οι λεπτομέρειες και γι΄ αυτό δεν πάω παρακάτω. Αν όμως κάποιος πραγματικά θέλει να μάθει περισσότερα, καλό θα ήταν να ρωτήσει τον κ. Λάμπρου, αφού η διοίκηση έκανε γνωστή την απόφασή της.
Κύριοι, ξάφνιασε η απόφαση της διοίκησης του ΗΡΑΚΛΗ, αλλά για μας ήταν αναμενόμενη.
Γνωρίζαμε το κλίμα που επικρατούσε στ΄ αποδυτήρια και απλά περιμέναμε. Και κάτι ως εξήγηση. Όταν λέμε κλίμα αποδυτηρίων, δεν εννοούμε τους 4 τοίχους, αλλά τους παίκτες και τον προπονητή. Το γράφουμε γιατί κάποιοι είναι κοντόφθαλμοι.