Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Εθνική Ελπίδων

«Κομβικής σημασίας τα ματς με Σουηδία και Πολωνία»

Κομβικής σημασίας χαρακτήρισε ο προπονητής Κώστας Τσάνας τους δύο προσεχείς αγώνες της Εθνικής Ελπίδων με αντιπάλους τη Σουηδία (15/11) και την Πολωνία (19/11) για τον 7ο προκριματικό όμιλο του EURO 2013/15.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Τσάνα στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στους εκπροσώπους των ....
ΜΜΕ στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης.
«Είναι μεγάλη μας χαρά που βρισκόμαστε εδώ στην Κατερίνη για να δώσουμε έναν κρίσιμο αγώνα με αντίπαλο τη Σουηδία. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα πολύ καλή, με παίκτες ποιοτικούς, οι οποίοι αγωνίζονται σε μεγάλους συλλόγους των καλύτερων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για το ματς της Παρασκευής, αν και είχαμε αρκετές ατυχίες με τους τραυματισμούς των Μαρινάκη, Κουρμπέλη και Σταφυλίδη. Πάντα, όμως, θα υπάρχουν 18 ικανοί παίκτες για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Εθνική. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος και θέλουμε να φανούμε αντάξιοι του υψηλού επιπέδου της διοργάνωσης και του συγκεκριμένου αγώνα. Τα ματς με Σουηδία και Πολωνία είναι κομβικής σημασίας για την συνέχεια των ομάδων στον όμιλό μας.
Θέλουμε όλα τα μέλη της ομάδας να ευχηθούμε καλή τύχη στην Εθνική Ανδρών στους αγώνες μπαράζ με τη Ρουμανία και στον Νίκο Μαρινάκη να επανέλθει στα γήπεδα δυνατός».

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της Εθνικής Ελπίδων, Γιάννης Ποτουρίδης τόνισε: «Θέλω εκ μέρους των παικτών να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ΕΠΣ Πιερίας γιατί είναι συνέχεια κοντά μας. Γνωρίζουμε ότι το γήπεδο θα έχει αρκετό κόσμο την Παρασκευή και αυτό είναι θετικό για μας. Όλα τα μέλη της ομάδας, παίκτες, προπονητές και συνοδοί θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε τον στόχο».