Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ-ΝΙΚΟΣ ΡΟΓΚΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ
ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΓΙΑ ΤΟ
3ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΄΄ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ΄΄


  Στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού βρέθηκαν οι προπονητές της σχολής την Τρίτη 12/11 και για πέντε ώρες παρακολούθησαν της....
προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων του Ολυμπιακού στις ηλικίες,
Κ12, Κ13,Κ14,Κ15,Κ16,Κ17και Κ19.
Στην επίσκεψη αυτή των προπονητών εκτός από την παρακολούθηση των προπονήσεων δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουν με τους προπονητές των αγωνιστικών τμημάτων για την φιλοσοφία και τον τρόπο που δουλεύουν τα αγωνιστικά τμήματα.
Ταυτόχρονα δόθηκε και η ευκαιρία να δουν και να συζητήσουν με δύο πρώην αθλητές της σχολής που αγωνίζονται στα αγωνιστικά τμήματα του Ολυμπιακού
με τον Λάμπρου να αγωνίζεται με την ομάδα Κ 17 αν και μικρότερος σε ηλικία
και να έχει σημειώσει τρία γκολ μέχρι τώρα, και τον Παλαολόγο να αγωνίζεται
στην ομάδα Κ12.
Ο διευθυντής της ακαδημίας κ. Στόρκ αλλά και ο τεχνικός σύμβουλος κ. Αμανατίδης ήταν πρόθυμοι να λύσουν οποιαδήποτε απορία είχαμε.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι κοντά στους προπονητές βρέθηκε και ο νέος γενικός αρχηγός των ακαδημιών κ. Γεωργάτος ο οποίος ενημερώθηκε για της δραστηριότητες της σχολής και στη συνέχεια όλοι μαζί βρέθηκαν με τον κ. Σάββα Θεοδωρίδη που και αυτός ενημερώθηκε από τον κ..Γεωργάτο για την σχολή μας, και εντυπωσιάστηκε όταν άκουσε ότι η σχολή μας κλείνει δέκα χρόνια συνεργασίας με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Η διεύθυνση της σχολής ευχαριστεί την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ και την διεύθυνση των σχολών ποδοσφαίρου για την άδεια που έδωσε να παρακολουθήσουν οι προπονητές μας της προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων.
Συνεχίζεται το 3ο τουρνουά ΄΄ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ΄΄ στην ηλικία των παμπαίδων, ενώ έτοιμες είναι και οι ομάδες των τζούνιορ για την έναρξη του τουρνουά που ξεκινάει στις 16,17/11.
Αποτελέσματα και πρόγραμμα αγώνων τουρνουά καθώς και νέα της ομάδας και της σχολής μπορείτε να παρακολουθείτε στο site της σχολής, http://www.aelilantiou.gr