Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Σε καμία περίπτωση, δεν θα δοθεί λύση στο πρόβλημα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, με την αλλαγή προπονητή.
Δεν καταλαβαίνουν τίποτα κάποιοι κύριοι οι οποίοι έκαναν και κάνουν ότι μπορούν για να απομακρύνουν τον κ. Τοκπασίδη και να φέρουν για προπονητή τον δικό τους άνθρωπο.
Είναι γνωστά αυτά και οι συζητήσεις έχουν γίνει, άσχετα αν στις συνεδριάσεις του ΔΣ δεν έλεγαν τίποτα. Κύριοι κάποιοι θέλουν να φέρουν στην ομάδα προπονητή ο οποίος έχει ξαναπεράσει από τον πάγκο της Χαλκίδας και όχι.....
μόνο. Είναι ο προπονητής ο οποίος βρέθηκε στις κερκίδες του σταδίου της Χαλκίδας και είπε πως οι μέρες του Τοκπασίδη είναι λίγες στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Να δείτε κύριε πόσες θα είναι οι δικές σας, αν σας ξαναφέρουν στην ομάδα.
Σήμερα θα συνεδριάσει το ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και θα τεθεί το θέμα του προπονητή.
Επειδή όμως είμαι σίγουρος πως όλοι οι διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ φοράνε παντελόνια, πριν αποφασίσουν για τον προπονητή, να παραιτηθούν αυτοί που δεν ανταποκρίθηκαν στα όσα είχαν δεσμευτεί για την ομάδα.
Θα πρέπει επίσης να βρούνε την δύναμη και να δώσουν στην δημοσιότητα την όποια ψηφοφορία γίνει για το θέμα του προπονητή.
Έχει μεγάλη σημασία αυτό και θα πρέπει ο κόσμος να ξέρει το ποιοί αναλαμβάνουν την ευθύνη για το αύριο της ομάδας.
Προπονητές υπάρχουν πολλοί, αλλά υπάρχουν και κάποιες λεπτομέρειες. Διώχνεις ένα δικό σου παιδί το οποίο ξέρεις οτι δουλεύει, για να πάρεις προπονητή ο οποίος δεν έχει πετύχει κάτι τα τελευταία χρόνια ή άλλον ο οποίος ξέρει κι από υποβιβασμούς;
Η δική μου άποψη είναι γνωστή. Εμπιστοσύνη στον προπονητή και κάποιοι της διοίκησης να πάψουν ν΄ αδιαφορούν και να κοιτάξουν να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις και στις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει.