Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

Ο καθένας έχει την άποψή του και λειτουργεί όπως αυτός νομίζει καλύτερα. Όταν όμως λες πως είσαι με τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και πως τον στηρίζεις για να πετύχει τον στόχο του, τότε δεν φτάνει το να λες απλά κάτι, αλλά έχει σημασία το πως το λες.
Δεν είναι δυνατόν να λες συνεχώς για το πόσο κακός είναι σ΄ εναν αγώνα ένας ποδοσφαιριστής, ούτε να αφήνεις τις κακιούλες σου για τον προπονητή. Αυτά όταν λες πως στηρίζεις μια ομάδα. Αν δεν την στηρίζεις, βγες και πες όσες......
κακίες θέλεις ή κάνε όποια κριτική θέλεις.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, αυτοί που λένε πως στηρίζουν τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, πρέπει να καταλάβουν πως στα άσχημα αποτελέσματα τους θέλει η ομάδα και όχι στις νίκες.
Και κάτι τελευταίο. Αν ο ΗΡΑΚΛΗΣ κερδίσει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ ξαφνικά θα έχει γίνει θεός ο Πατσατζόγλου και προπονηταράς ο Γράφας; Όχι βέβαια. Όσοι αποτελούν την οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ είναι αυτοί οι οποίοι στηρίζουν όλες τις προσπάθειες και είναι πάντα εκεί μετά από το όποιο αποτέλεσμα. Οι άλλοι απλά περιμένουμε να πετύχει κάτι ο ΗΡΑΚΛΗΣ για να πάρουμε λίγη δόξα, από την δόξα του.
Ας αλλάξουν λοιπόν αυτοί που κάποια στιγμή είναι ικανοί να μας πούνε πως όσα έχει πετύχει ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ τα πέτυχε επειδή αυτοί βοήθησαν!!!!