Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Κρίμα

Δεν άνοιξα το στόμα μου εδώ και μέρες, γιατί πίστευα πως κάποιοι θα έχουν φιλότιμο και δεν θα λένε ψέματα όταν κάνουν δηλώσεις.
Άκουσα τον κ. Σταμάτη Μπαλάνο, αλλά και τον κ. Βέττα, μετά την λήξη του αγώνα ΕΥΒΟΪΚΟΣ - ΚΑΣΤΕΛΛΑ.
Κύριε Βέττα, ο κ. Σαλεμής δεν έφυγε από τον ΕΥΒΟΊΚΟ. Αυτό το ξέρει καλά ο κ. Μπαλάνος. Ξέρει και τον λόγο για τον οποίο ο κ. Σαλεμής βρέθηκε στην.....
κερκίδα.
Αν βρει την δύναμη, ας βγει να το πει. Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η ομάδα.
Κανείς δεν ενόχλησε τον κ. Μπαλάνο στο έργο του. 
Δεν ήταν ο πρώτος που πήγε στην ομάδα. Κι εδώ λάθος κάνει. Κάποιοι αποφάσισαν να έχει η ομάδα προπονητή τον κ. Μπαλάνο και αυτοί ήταν οι διοικούντες την ομάδα, εκτός κι αν ο κ. Μπαλάνος θέλει να πει πως ο ίδιος έκανε την διοίκηση και μετά οι διοικούντες προχώρησαν στην πρόσληψή του.
Ο κ. Βέττας γνωρίζει προφανώς αυτά που πραγματικά συμβαίνουν εδώ και μέρες στον ΕΥΒΟΪΚΟ και πιστεύω πως δεν ήθελε να στενοχωρήσει τον κ. Μπαλάνο και γι΄ αυτό δεν είπε τίποτα.
Ας ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα λοιπόν κι ας γράψουμε αλήθειες. 
Ο κ. Κούτρας γενικός αρχηγός της ομάδας είπε στον κ. Λαϊνιώτη πολλές αλήθειες. Είπε για την εμφάνιση της ομάδας και πως μάζεψε αυτούς τους 16 βαθμούς που έχει. Εντελώς τα αντίθετα είπε ο κ. Σταμάτης Μπαλάνος.
Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. Θα συνεχίσουμε λίγο αργότερα με το θέμα.