Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Γιάννης Παπακωνσταντίνου

Καλημέρε πρόεδρε. 
Τελικά όταν προσπαθείς να πετύχεις κάτι καλό, είναι δεδομένο πως θα έχεις πολλούς απέναντί σου.
Όταν καταφέρνεις να πετύχεις τον στόχο, τότε θα είναι μαζί σου οι περισσότεροι. Για διάφορους λόγους φυσικά ο καθένας. Άλλοι γιατί γουστάρουν να έχουν φίλο κάποιον ο οποίος έχει ένα αξίωμα, αλλοι γιατί όλο και κάποιο ρουσφετάκι θα...
πετύχουν, άλλοι από υποχρέωση, άλλοι γιατί θα μπορούν να είναι συνομιλητές του και διάφορα τέτοια.
Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣΕ κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου έχει ανέβει επάξια στο ψηλότερο σκαλί του ποδοσφαίρου και έχει πολλούς φίλους όλων των κατηγοριών.
Δεν βγάζω έξω τον εαυτό μου και θα εξηγηθώ.
Δεν υπήρξα ποτέ φίλος με τον πρόεδρο και δεν είμαι και τώρα. Του βγάζω το καπέλο για όσα έχει πετύχει και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο και προσπαθώ να αναδείξω τα όσα κάνει.
Θα ήταν βλακεία να μην αισθάνεται κανείς όμορφα, όταν ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου από την Εύβοια, έχει ανέβει τόσο ψηλά και διοικεί το ποδόσφαιρο. 
Υπάρχουν κι αυτοί που τον μισούν, απλά και μόνο επειδή δεν είναι οι ίδιοι ή οι φίλοι τους στη θέση του κ.  Παπακωνσταντίνου. Δεν θέλω να τους χαρακτηρίσω.
Κλείνοντας θα ήθελα να πω κάτι στον κύριο πρόεδρο. 
Δυστυχώς πολλές φορές τρικλοποδιές μας βάζουν οι σιγανοπαπαδιές που παριστάνουν τον φίλο και λιγότερες κάποιοι άλλοι οι οποίοι ¨ξεφεύγουν¨ εξ αιτίας του χαρακτήρα τους.
Καλημέρα πρόεδρε και Καλές Γιορτές για σένα και την οικογένειά σου.