Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Οι άνθρωποι του τέως στην Εύβοια...

Θα γελάσουμε πολύ αυτόν τον χειμώνα.
Ο τέως του ποδοσφαίρου δημιούργησε ομάδα υβριστών στην Εύβοια με στόχο να μπορέσει να δημιουργήσει προβλήματα στον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣΕ κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου και στην ΕΠΣΕ.
Ως τέως δεν κατάφερε να βρει για συμπαραστάτες του ενεργούς παράγοντες και γι΄ αυτό ξέπεσε σε παράγοντες οι οποίοι είναι προϊόντα απόσυρσης.
Τις τελευταίες μέρες μάλιστα, βρήκαν και γυναίκα πρόθυμη να μπει στην ομάδα τους και προφανώς και στο ψηφοδέλτιο για τις εκλογές στην ΕΠΣΕ!!
Αλήθεια ξέρουν πως για να είναι κανείς υποψήφιος για την ΕΠΣΕ, πρέπει να προταθεί από ομάδα;
Οι άνθρωποι αυτοί λοιπόν ανέλαβαν εργολαβικά να....
βρίζουν και να δημιουργούν προβλήματα στον κ.  Παπακωνσταντίνου, στον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και σε άλλες ομάδες οι οποίες τους έχουν κλείσει την πόρτα.
Ένας μάλιστα από τους τύπους αυτούς παριστάνει τον παράγοντα ομάδας της Χαλκίδας, χωρίς να είναι, μόνο και μόνο για να έχει άλοθι!!
Μία ομάδα της Α1 της οποίας ο πρόεδρος έχει άγνοια και μία της Γ΄ Εθνικής πληρώνουν προφανώς τα βίτσια αυτού του ανθρώπου. Ελπίζω να μην είναι αργά όταν τον καταλάβουν.
Ο κ.  Παπακωνσταντίνου και οι άνθρωποι του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, γνωρίζουν το θέμα και πιστεύω πως σύντομα θα έχουμε αποκαλύψεις.