Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Φάνης Σπανός

Προσπαθούν τα παπαγαλάκια να μειώσουν τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό, μόνο και μόνο επειδή ο κ. Μπακογιάννης δεν επέλεξε τον δικό τους!!!
Κύριοι δεν θα τα καταφέρετε. Έχετε εκτεθεί και το ξέρετε. Παγιδευτήκατε μόνοι σας. Βγήκατε φανατικά υπέρ του κυρίου Μπακογιάννη, μόνο και μόνο επειδή πιστεύατε πως θα επέλεγε τον κ. Μπουραντά ως αντιπεριφερειάρχη. Προσπαθήσατε στην συνέχεια να του περάσετε το μήνυμα πως έπρεπε να επιλέξει την κυρία Καλαμακίδη και άλλα ατομα από το χώρο του ΠΑΣΟΚ κι όταν.....
επέλεξε τον κ. Σπανό, αρχίσατε τα κολπάκια!!
Τώρα βλέπετε τον κ.  Γιαννόπουλο να κερδίζει έδαφος, ο οποίος όμως επέλεξε τον κ. Κούκουζα για αντιπεριφερειάρχη και τον οποίο είχατε στολίσει κανονικά στις εκλογές του Επιμελητηρίου και στις εκλογές για την ΕΥΒΟΪΚΗ ΠΙΣΤΗ.
Αγαπητά παπαγαλάκια, για τα επόμενα 5 χρόνια, η μοίρα σας το θέλει να δείτε τον Φάνη Σπανό Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας. Εσείς φροντίστε τώρα και δείτε τι θα κάνετε στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου, γιατί πιστεύω πως ακόμη και ο κύριος Μιχαήλ συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες απ΄ ότι ο δικός σας υποψήφιος.