Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

ΘΕΤΙΚΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ
 

Μετατοπίζεται ο μανδρότοιχος της Σχολής Πεζικού και διευκολύνεται η ορατότητα στη στροφή της οδού Λιάσκα
Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Χαλκιδέων Θανάση Ζεμπίλη πραγματοποίησε (τη Δευτέρα, 17 Μαρτίου) ο αποχωρών Διοικητής της Σχολής Πεζικού, υποστράτηγος Γιώργος Μαυρομανωλάκης, ευχαριστώντας για τη συνεργασία και δεχόμενος ευχές για καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα
Ο υποστράτηγος Γιώργος Μαυρομανωλάκης στη διάρκεια της εδώ θητείας του, συνδέθηκε με τη Χαλκίδα και υπηρέτησε την αντίληψη περί ενεργούς ένταξης της Σχολής ...

στην κοινωνική ζωή της πόλης.
Ιδιαίτερα, επισημαίνεται ο θετικός ρόλος του στην αποδοχή από πλευράς Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) του κοινού αιτήματος Δήμου Χαλκιδέων και Οργανισμού Λιμένων Ν. Εύβοιας (ΟΛΝΕ) για μετατόπιση προς τα μέσα του μανδρότοιχου της Σχολής ακριβώς επί της στροφής της οδού Λιάσκα.
Ο μανδρότοιχος θα γκρεμιστεί και θα επανακτιστεί εκεί που τελειώνει το κτήριο της Λέσχης, ώστε να αυξηθεί η ορατότητα οδηγών και πεζών (το πεζοδρόμιο διατηρείται) και να διευκολυνθεί η κίνηση των οχημάτων.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με ίδια μέσα του Δήμου Χαλκιδέων και θα ξεκινήσουν αφού έχει προηγηθεί η τοπογραφική αποτύπωση της νέας διαμόρφωσης.