Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Φερνάντο Σάντος

Ο Σάντος επανέλαβε την προτίμησή του σε σύλλογο μετά το ΜουντιάλΟ Σάντος επανέλαβε την προτίμησή του σε σύλλογο μετά το Μουντιάλ


O Φερνάντο Σάντος επανέλαβε τους λόγους που δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με την εθνική Ελλάδας, τονίζοντας πως προτιμά να πάει σε σύλλογο, αλλά πως όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το Μουντιάλ.
Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού «tvi24», ο Πορτογάλος τεχνικός είπε: «Τον Φεβρουάριο του 2013 με κάλεσαν να ανανεώσω, όταν ο νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας ανέλαβε τα καθήκοντά του. Άκουσα την πρόταση, αλλά μου είπε ότι.... είχαμε πολύ χρόνο. Μετά την κατάθεση της πρότασης επέμενε, αλλά εγώ είπα ότι ήθελα να σκεφτώ με ηρεμία, μιας και έχω πολλά χρόνια στην Ελλάδα και μου έλειπε πάρα πολύ, με έτρωγε μέσα μου, η καθημερινή δουλειά.

Έφτασε κάποια στιγμή που μου είπε ότι έπρεπε να πάρουμε κάποια απόφαση γιατί τον Αύγουστο δεν γίνουν παιχνίδια προετοιμασίας. Είπα ότι εάν, τα πράγματα τίθενται έτσι, λοιπόν, η απάντηση είναι όχι. Δεν θέλω να πάρω κάποια απόφαση βιαστική. Δεν θέλω να χάσω τον στόχο μου που είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μετά θα αποφασίσω τι θα κάνω».

Και επανέλαβε πως δεν έχει αποφασίσει το επόμενο βήμα του: «Δεν θέλω πλέον άλλα σχέδια. Θέλω μόνο να κερδίζω».