Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Καλημέρα

Φυσικά και έχουμε να γράψουμε και να σχολιάσουμε την μεταγραφή του κυρίου Βασίλη Καθαροσπόρη από το ψηφοδέλτιο του κ. Ζεμπίλη σε αυτό του κ. Παγώνη, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση η οποία και δεν έχει βγεί. Γράψαμε και για τον κ. Γεραντώνη και ο ίδιος κατηγορηματικά διέψευσε κάτι τέτοιο.
Για τα άλλα πρόσωπα δεν έχω να σχολιάσω κάτι. 
Ο κ. Καθαροσπόρης ήταν στο πλευρό του κ. Ζεμπίλη στις μέχρι τώρα εκλογικές αναμετρήσεις και ο κ. Ζεμπίλης στάθηκε στο πλευρό του αυτά τα 4 χρόνια στα οποία η παράταξη .....
του κ. Παγώνη τον διέσυρε, όχι μόνο στα δημοτικά συμβούλια, όχι μόνο με ανακοινώσεις, αλλά ακόμη και με το να μοιράζουν αυτές τις ανακοινώσεις στα καφέ της παραλίας και πόρτα πόρτα στην Χαλκίδα.
Δυστυχώς στην πολιτική συμβαίνουν κι αυτά. Ουσιαστικά τον αποκαλούσαν λαμόγιο την στιγμή που ο κ. Ζεμπίλης τον όριζε αντιδήμαρχο και ήταν δίπλα του. Τότε ο κ. Παγώνης έκανε σφοδρή επίθεση στον κ. Ζεμπίλη για την ενέργειά του αυτή και πριν ένα ακριβώς μήνα μέσα στην αίθουσα του δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Παγώνης , θύμιζε στον κ. Καθαροσπόρη πως η δικαιοσύνη του έχει απαγορεύσει την έξοδο από την χώρα!!!
Πριν λίγες μέρες "φίλοι"  της παράταξης του κ. Παγώνη, άφηναν υπονοούμενα για αντιδήμαρχο της Χαλκίδας, ο οποίος ήταν σε έλεγχο από το ΣΔΟΕ και άλλα τέτοια.
Εμεις από αυτό το blog,  δεν θα κατηγορήσουμε ποτέ τον κ. Καθαροσπόρη, σ΄ όποια παράταξη κι αν πάει.
Δεν είναι του χαρακτήρα μας να φτύνουμε ανθρώπους που στηρίζαμε. Θα του θυμίζουμε όμως καθημερινά τι του έσερναν, αυτοί που λένε πως θα είναι μαζί τους στο ψηφοδέλτιο.
Το ίδιο θα κάναμε και με τον κ. Γιώργο Γεραντώνη, γιατί κι αυτόν τον εκτιμούμε και πιστευουμε πως μπορεί να προσφέρει, αλλά όχι και να ξεχνάμε τα όσα μας έσερναν.
Καλημέρα