Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Καλημέρα

Ψυχραιμία κύριοι. Αφήστε στην άκρη τα προσωπικά και παίξτε μπάλα στο επίπεδο της πολιτικής. Αν έχετε επιχειρήματα θα πετύχετε. Αν δεν έχετε και πάτε στη μάχη τον εκλογών με λάσπη και ανεμιστήρα θα βγείτε χαμένοι.
Εκεί στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου τα πράγματα έχουν πάρει τον επικίνδυνο δρόμο και να είσθε όλοι σίγουροι πως το ατύχημα θα το πάθει αυτός που θα το προκαλέσει.
Δεν υπάρχουν παρθένες στην πολιτική. Αν υπήρχαν ο νομοθέτης δεν θα μας έδινε την ευκαιρία να "σταυρώνουμε" τους υποψηφίους!!!
Ας μη γελιόμαστε. Μπουραντάς, Θεοδώρου, Μπενάκης και....
οι άλλοι δεν μπορεί να εμφανισθούν ως αυτοί οι οποίοι αγαπούν τους δημότες και ο κ. Θωμάς είναι αυτός ο οποίος τως "κόβει σε φέτες".
Δεν είναι αυτοί οι ανεξάρτητοι.
Να θυμίσουμε πως το 2010, ο κ. Μπουραντάς είχε το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ.
Να θυμίσουμε πως ο κ. Κούκης είχε το χρίσμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Ο κ. Θωμάς ήταν πάντα υποψήφιος με αντιπάλους τους έχοντες το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Αυτή είναι η αλήθεια κι ας μη λέμε ότι θέλουμε.
Ο κ. Μπουραντάς και οι συνεργάτες του πιστεύουν πως έχουν ρεύμα και πως θα κερδίσουν τις εκλογές.
Αυτό δεν είναι κακό. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει αυτό που θέλει. Το κακό είναι, το να προσπαθούν να πείσουν πως ο κ. Θωμάς  δεν έκανε τίποτα!!!!
Αν θέλετε και την άποψή μου, πολιτικά δεν σας συμφέρει η προσωπική κόντρα με τον κ. Θωμά, αφού κάποιοι οι οποίοι υπηρέτησαν στους πρώην δήμους Δυστίων, Κονιστρών, Ταμυναίων κλπ., έχουν τα δικά τους και είμαι βέβαιος πως θα τα ξαναδούμε στην επικαιρότητα. Κάτι είχε γράψει ο κ. Σιαγιάννης πριν λίγο καιρό.
Λοιπόν καλημέρα και να σας θυμίσω πως "παρθεναγωγεία"  δεν υπάρχουν στην εποχή μας.