Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Η Απάντηση του eviazoom στο στέλεχος του ΚΚΕ Θανάση Παππά: Ανακάλεσε ή ραντεβού στα δικαστήρια!

ΚΚΕ: Με προβοκατόρικη ανακοίνωση διαψεύδει ο Θανάσης Παππάς ότι στηρίζουν τον Δημήτρη Θωμά για δήμαρχο!
Προβοκατόρικη (συκοφαντική) ανακοίνωση εναντίον του eviazoom, εξέδωσε το στέλεχος του ΚΚΕ, ονόματι Θανάσης Παππάς, για δημοσίευμα που αναφέρει ότι το ΚΚΕ στηρίζει τον Δημήτρη Θωμά για Δήμαρχο Κύμης - Αλιβερίου, το οποίο δημοσίευμα όμως είχε αναρτηθεί στο διαδίκτυο από άλλα blogs και sites της Εύβοιας, εδώ και 4 μήνες...
Να σημειωθεί, ότι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση, έχουν άγνοια τα στελεχή του κόμματος στη Χαλκίδα και ο Θανάσης Παππάς θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στα αρμόδια όργανα, αν δεν ανακαλέσει μέχρι αύριο (Παρασκευή 4 Απριλίου 2014).
Το στέλεχος του ΚΚΕ, ονόματι Θανάσης Παππάς, εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση εναντίον του eviazoom αλλά και του Αλέξανδρου Θεοδώρου, για το ....δημοσίευμα (στις 2 Απριλίου), που αναφέρει ότι το ΚΚΕ στηρίζει τον Δημήτρη Θωμά για δήμαρχο Κύμης - Αλιβερίου, το οποίο προερχόταν από το site του Ριζοσπάστη, με ημερομηνία όμως του 2002, όπου μόλις αντιληφθήκαμε το λάθος, η ανάρτηση αφαιρέθηκε, μετά από επικοινωνία που υπήρξε με το συγκεκριμένο στέλεχος, ο οποίος μας ενημέρωσε.
Όμως, το συγκεκριμένο δημοσίευμα με την λανθασμένη ημερομηνία, έχει αναπαραχθεί και υπάρχει στο διαδίκτυο, από άλλα blogs και site της Εύβοιας (Γιώργος Κουτσελίνης κ.λ.π.) εδώ και 4 μήνες αναφέροντας ότι το ΚΚΕ στηρίζει τον Δημήτρη Θωμά για δήμαρχο Κύμης - Αλιβερίου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, ενώ πριν λίγες ημέρες δημοσιεύτηκε ξανά σε site αλλά και στο facebook του Αλέξανδρου Θεοδώρου κ.α..
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
Παρ΄όλα αυτά ο Θανάσης Παππάς, εξέδωσε ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ, την οποία υπογράφει και ο Κώστας Μιχαήλ, κατηγορώντας το eviazoom για προβοκάτσια και άλλες χίλιες δύο αστειότητες.
Επομένως, δύο πράγματα συμβάινουν : ή ο κ. Θανάσης Παππάς είναι κοινός συκοφάντης ή διαβάζει μόνο το eviazoom για να ενημερώνεται.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
Εμείς, πιστέυουμε το δεύτερο και περιμένουμε μέχρι αύριο το βράδυ ( Παρασκευή 4 Απριλίου) να ανακαλέσει με ανακοίνωση, διαφορετικά θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη, για να προστατεύσουμε την τιμή και την υπόληψη μας, αλλά φυσικά και το κύρος του eviazoom.

Ο Θανάσης Παππάς εκτόξευσε βαρείς χαρακτηρισμούς και για τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο του Θανάση Μπουραντά, Αλέξανδρο Θεοδώρου, ο οποίος δημοσίευσε πριν λίγες ημέρες, στη σελίδα του στο facebook, το δημοσίευμα του Ριζοσπάστη, για την στήριξη του ΚΚΕ στον Δημήτρη Θωμά, το οποίο και διέγραψε μόλις αντιλήφθηκε ότι η ημερομηνία ήταν λάθος, όπως δήλωσε ο ίδιος.
Μάλιστα για να τον προκαλέσουν περισσότερο, υπενθυμίζουν με φωτογραφία του 2010, τον εμπλεκόμενο Χρήστο Θεοδώρου με τις 24offshore της Κύμης, αναφέροντας ότι ήταν πρώην Υφυπουργός Ανάπτυξης με υπουργό τον Άκη Τσοχατζόπουλο και συγγενής με τον δικηγόρο Τηλέμαχο Θεοφανίδη...

Δείτε την προβοκατόρικη και συκοφαντική ανακοίνωση του Θανάση Παππά :
"Με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα και με τον χαρακτηρισμό της προβοκάτσιας απαντάει το στέλεχος του ΚΚΕ Θανάσης Παππάς σε ανάρτηση στο fb που έγινε από τον Α. Θεοδώρου την 1η Απρίλη.
Η ανάρτηση ήταν δημοσίευμα του Ριζοσπάστη το 2002 και την παρουσίασε το eviazoom στις 2 Απρίλη 2014 με δικό του προβοκατόρικο τίτλο. 

Η επιστολή έχει ως εξής: 
Αγαπητοί κύριοι 
Αν το δημοσίευμα στην ιστοσελίδα σας που αφορούσε το ΚΚΕ και την στάση του στις δημοτικές εκλογές στον δήμο Κύμης –Αλιβερίου είχε ημερομηνία 1/4/2014 θα ήταν ένα πρωταπριλιάτικο ψέμα και θα σας λέγαμε και χρόνια πολλά για την γιορτή σας. 
Στις 2 του Απρίλη που το δημοσιεύσατε σας λέμε απλά ότι είστε ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ !!!
Τον λογαριασμό από την «αξία του δημοσιεύματος» μην ξεχάσετε να τον στείλετε στις 19 του Μάη στον κ. Θωμά και στον κ. Θεοδώρου που φιγουράρει στο ψηφοδέλτιο του κ. Μπουραντά. 
Αφού σας αρέσει όμως να ψάχνετε στις παλιότερες εφημερίδες, σας στέλνω για το αρχείο σας , χωρίς κανέναν δικό μου σχολιασμό, μια φωτογραφία από την εφημερίδα «Το ΒΗΜΑ» που δημοσιεύτηκε στις 20/6/2010 και θα την βρείτε μαζί με το άρθρο που την συνοδεύει στην παρακάτω διεύθυνση."

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=338694&wordsinarticle 

Θανάσης Παππάς