Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Υπόθεση Παπακωνσταντίνου

Πρωί πρωί θα πούνε πολύ τι μαλ--ίες είναι αυτές που γράφεις. Τι να γράψω δηλαδή;
Να γράψω πως ο κ. Παπακωνσταντίνου φταίει που σ΄ ένα γήπεδο της Εύβοιας κάτι συνέβη σ΄ έναν ποδοσφαιριστή και στο γήπεδο δεν υπήρχε γιατρός;
Κύριοι η αλήθεια δεν συμφέρει κάποιους, αλλά είναι η αλήθεια. Όταν η όποια διοίκηση ενός Αθλητικού Σωματείου, δημιουργεί τμήματα υποδομών, αλλά έχει και την λεγόμενη μεγάλη ομάδα, δεν θα έπρεπε να έχει πάντα στο γήπεδο έναν γιατρό;
Γιατί δεν λαμβάνουμε υπ΄ όψιν μας την περίπτωση να συμβεί κάτι .....
κακό στις προπονήσεις, στα φιλικά και σε όποιες άλλες δραστηριότητες μιας ομάδας;
Είχαμε ανάλογο περιστατικό και σε αγώνα προπόνησης μεταξύ δύο ομάδων της Εύβοιας και ο ποδοσφαιριστής στον οποίο συνέβη ότι συνέβη πριν λίγες μέρες ήταν εκεί και το είχε ζήσει. Και τότε δεν υπήρχε γιατρός και τότε κάποιος που ήξερε έσωσε την κατάσταση.
Τότε όμως κανείς δεν είπε τίποτα, γιατί τότε δεν ήταν αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ ο κ. Παπακωνσταντίνου, ώστε να γράψουμε και να του τσαλακώσουμε και την εικόνα.
Κύριοι, θα αναφέρω κι άλλο παράδειγμα για να σας αποδείξω πως γίνονται εγκλήματα στη χώρα αυτή, αλλά κάποιοι δεν θ΄ ασχοληθούν ποτέ μ΄ αυτά, γιατί εκεί δεν υπάρχει ο Παπακωνσταντίνου.
Το έχουν δηλώσει οι κύριοι αυτοί πως έχουν στόχο να τινάξουν στον αέρα το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, αν ο κ. Παπακωνσταντίνου "τους πειράξει".
Πάμε λοιπόν στα σχολεία. Εκεί όπου παιδιά ηλικίας από 7 χρονών κάνουν γυμναστική, παίζουν ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ στο τσιμέντο και χωρίς την παρουσία γιατρού.
Μας αφορά το θέμα ή όχι;
Γιατί δεν μιλάμε για το θέμα αυτό;
Τι να κάνει δηλαδή η ΕΠΣΕ και ο κ. Παπακωνσταντίνου;
Να καταργήσει τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΕ;
Να πληρώσει από την τσέπη του γιατρούς και νοσηλευτές ή δεν ξέρω ποιους άλλους;
Να βάλει αγγελίες για να βρει γιατρούς για όλους τους αγώνες.
Κύριοι για να λέμε αλήθειες. Σε κάθε γήπεδο, σε κάθε αγώνα υπάρχουν διαιτητές, προπονητές, ποδοσφαιριστές ή κάποιος άλλος, οι οποίοι γνωρίζουν και μπορούν ν΄ αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις.
Ο διαιτητής κύριος Λάμπρου ο οποίος βοήθησε τον ποδοσφαιριστή του οποίου είχε γυρίσει η γλώσσα, δεν είναι κάποιος που βρέθηκε τυχαία εκεί. Είναι μέλος της οικογένειας της ΕΠΣΕ και ο άνθρωπος φρόντισε να μάθει να προσφέρει πρώτες βοήθειες όπως και πολλοί άλλοι διαιτητές και ποδοσφαιριστές.
Ας σταματήσει λοιπόν όλη αυτή η ιστορία η οποία στόχο έχει να "χτυπήσει" την ΕΠΣΕ και τον κ. Παπακωνσταντίνου.
Και κάτι τελευταίο. Άρχισε ο προεκλογικός αγώνας. Άρχισαν συγκεντρώσεις ομιλίες και διάφορα τέτοια. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να φροντίσουν να υπάρχει γιατρός σ΄ αυτές τις συγκεντρώσεις, επειδή από αυτά που λένε, μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στην υγεία των ανθρώπων. 
Άντε γεια.