Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ



ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΩΜΑΣ: «Είμαστε μπροστά! Τα μηνύματα νίκης έρχονται από παντού! »
 
«Οι εκλογές θα τελειώσουν από την πρώτη Κυριακή. Είμαστε μπροστά και αυτό το εισπράττουμε από τον κόσμο. Τα μηνύματα νίκης έρχονται από παντού»
Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την ομιλία του προς τα στελέχη του συνδυασμού των ΝΕΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ, ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς κατά την....
διάρκεια συγκέντρωσης που έγινε το βράδυ της Πέμπτης 10/04 στο εκλογικό κέντρο της Κύμης.
Είχαν προηγηθεί επισκέψεις του Δημάρχου στον Κρεμαστό, τα Μανίκια και το Μακρυχώρι, όπου ο Δημήτρης Θωμάς και οι συνεργάτες του έγιναν δεκτοί μ’ ενθουσιασμό από τους πολίτες.
«Είμαι κοντά σας για μια ακόμη φορά. Εμείς δεν ερχόμαστε μόνο στις εκλογές. Είμαστε συνεχώς εδώ και λύνουμε προβλήματα» είπε ο Δήμαρχος κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο, ασφυκτικά γεμάτο, καφενείο των Μανικίων και συμπλήρωσε:  «Κάποιοι άλλοι που έρχονται τώρα ως σωτήρες, αναλογιστείτε τι έκαναν όλα αυτά τα χρόνια, που είχαν τη δύναμη, για την βελτίωση του δρόμου προς το χωριό. Απολύτως τίποτα».
Ενθουσιώδης ήταν η υποδοχή του Δημάρχου και στα Μανίκια, ένα χωριό στο οποίο λύθηκαν πάρα πολλά προβλήματα και η συνεργασία του Δήμου με τον πρόεδρο, τους κατοίκους αλλά και τον πολιτιστικό σύλλογο είναι άψογη.
Το καφενείο του χωριού γέμισε ασφυκτικά και οι πολίτες διατράνωσαν την πρόθεσή τους να στηρίξουν τους ανθρώπους τους οποίους εμπιστεύονται και έχουν σταθεί δίπλα τους όλα αυτά τα χρόνια.
Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο Δήμαρχος Δημήτρης Θωμάς μίλησε σε συγκέντρωση στελεχών των ΝΕΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ στην Κύμη, μετέφερε το ενθουσιώδες κλίμα που συναντά παντού, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ θα κερδίσουν τις εκλογές από την πρώτη Κυριακή και κάλεσε όλα τα στελέχη σε εγρήγορση προκειμένου να διασφαλίσουν και να διευρύνουν την επικείμενη μεγάλη νίκη. 

Αύριο, Σάββατο, 12/04 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Κύμης.