Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Φάνης Σπανός

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΤην Τετάρτη 9-4-2014 ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με το συνδυασμό «Αλλάζουμε - Στην καρδιά της Ελλάδας», Φάνης Σπανός, επισκέφτηκε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Χαλκίδας, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ.κ. Χρυσόστομο και δέχτηκε την πατρική του ευχή για ευόδωση των στόχων του.
Ο κ. Σπανός ευχαρίστησε θερμά τον Σεβασμιότατο και ευχήθηκε να συνεχίσει επί πολλά.....

έτη το ποιμαντικό του έργο επ’ ωφελεία του εκκλησιάσματος της Ιεράς Μητροπόλεως.


Την Πέμπτη 10-4-2014 ο κ. Σπανός επισκέφτηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ευβοίας κ. Μπουραντά. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, η οποία διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα, συζητήθηκαν τα προβλήματα της Εύβοιας και οι τρόποι αντιμετώπισής τους. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη συνέχιση του τεχνικού προγράμματος της Π.Ε Εύβοιας και στην εξεύρεση των πιστώσεων για την επίτευξη του παραπάνω στόχου. Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Σπανός δήλωσε : «Είχαμε μια γόνιμη συνάντηση με τον κ. Μπουραντά και ολοκληρώνοντας
τον κύκλο των επαφών μας, θα είμαστε σε θέση να δώσουμε στη δημοσιότητα την πλήρη πρότασή μας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Νομού και την ανάπτυξη του τόπου μας».
Ακολούθως, ο κ. Σπανός συναντήθηκε με τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Δημήτρη Βουρδάνο, με τον οποίο συζήτησαν διεξοδικά θέματα αρμοδιότητάς του.
Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Σπανός ευχαρίστησε τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη για την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του κ. Μπακογιάννη και δήλωσε σίγουρος για την επιτυχία του κοινού εκλογικού τους αγώνα.






Επίσης ο κ. Σπανός συναντήθηκε με το Δήμαρχο Χαλκιδέων κ. Ζεμπίλη, στον οποίο ευχήθηκε καλή επιτυχία και συζήτησαν την πορεία των έργων του Δήμου και τα επείγοντα προβλήματα, καθώς και προτάσεις για λύση αυτών. Ο κ. Δήμαρχος αντευχήθηκε καλή επιτυχία στην προσπάθεια του κ. Σπανού και του συνδυασμού «Αλλάζουμε - Στην καρδιά της Ελλάδας» με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον κ. Κώστα Μπακογιάννη, ευελπιστώντας σε στενότερη συνεργασία μεταξύ Δήμου Χαλκιδέων και Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, κατά τη νέα δημοτική περίοδο.