Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 1o CAMP ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΑΛΕΞΟΥΔΗ

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Ξεκίνησε στις εγκαταστάσεις της σχολής το 1ο camp για τερματοφύλακες κάτω από την καθοδήγηση του κ.Βασίλη Αλεξούδη προπονητή τερματοφυλάκων της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Την πρώτη μέρα της έναρξης στην αίθουσα της σχολής έγινε η θεωρία και ο κ. Βασίλης Αλεξούδης μιλώντας σε αθλητές και γονείς αναφέρθηκε στο ότι νιώθει πολύ τυχερός καθώς η ομάδα του Ολυμπιακού στην οποία εργάζεται, με την αρωγή της διοίκησης και του προέδρου κυρίου Β. Μαρινάκη να δίνει ....

ιδιαίτερη σημασία στα τμήματα υποδομών καθώς και στις σχολές ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού που λειτουργούν σε όλη την Ελλάδα!!
Αναφέρθηκε μάλιστα ότι για αυτό το επίτευγμα αυτό πανελλαδικά το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας ανήκει στον γενικό διευθυντή του Ρέντη κ.Γιώργο Παύλου που είναι η <<ψυχή>> όλων των προσπαθειών που γίνονται για να πετυχαίνουμε πάντα τον στόχο που δεν είναι άλλος από το να ήμαστε παραγωγικοί και πάντα πρώτοι σε όλα.
Επίσης ευχαρίστησε τον Διευθυντή της σχολής κ. Ν. Ρόγκα για την πρόσκληση και την τιμή που του έγινε να παρευρεθεί στην πολύ αξιέπαινη προσπάθεια της σχολής να γίνει το 1ο camp για τερματοφύλακες.
Στη συνέχεια ο κ. Αλεξούδης μίλησε στους αθλητές και στο κοινό που παρακολουθούσε για τα μυστικά της θέσης του τερματοφύλακα , δείχνοντας προπονήσεις που διδάσκει στους τερματοφύλακες του Ολυμπιακού αλλά και τεχνικά χαρακτηριστικά του τερματοφύλακα της πρώτης ομάδας Ρομπέρτο από επίσημους αγώνες στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.
Στην προπόνηση που έγινε στον αγωνιστικό χώρο οι αθλητές έμειναν ενθουσιασμένοι από της ασκήσεις του κ. Αλεξούδη και το τέλος της πρώτης μέρας βρήκε όλους ευχαριστημένους από την δουλειά που έγινε.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι κοντά σε αυτή την προσπάθεια της σχολής βρέθηκε και ο προπονητής τερματοφυλάκων της Κύμης κ. Κοντογιάννης.