Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Γιάννης Παπακωνσταντίνου

Ξέρουν όλοι πως ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣΕ ΕΥΒΟΙΑΣ κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου είναι επικεφαλής της αποστολής της Εθνικής Ελλάδος και το ταξίδι αυτό έχει ξεκινήσει από το φιλικό με την Πορτογαλία, συνεχίσθηκε με φιλικά στις ΗΠΑ και τώρα στην....
Βραζιλία για τους αγώνες της Εθνικής μας στο Μουντιάλ.
Κάποιοι θεώρησαν καλό να βγάλουν την χολή τους αυτή την στιγμή εκμεταλλευόμενοι την απουσία του και δεν σεβάσθηκαν ούτε το γεγονός πως συνοδεύει την Εθνική μας ένας από την Εύβοια.
Η προσπάθεια συκοφάντησης του κ. Παπακωνσταντίνου έχει να κάνει με την ζήλια και τον φθόνο κάποιον οι οποίοι δεν κατάφεραν να σταθούν στο ποδόσφαιρο και ξεκινάει από ανθρώπους εκτός Εύβοιας. Φυσικά βρέθηκαν και κάποιοι στην Εύβοια οι οποίοι λειτουργούν ως φερέφωνα.
Κύριοι, είναι τιμή για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο η παρουσία του κ. Παπακωνσταντίνου στην ηγεσία του Ελληνικού ποδοσφαίρου και η πλειοψηφία των παραγόντων, των ποδοσφαιριστών και όσων ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, τον εκτιμούν και τον στηρίζουν. Αυτό φυσικά θ΄ αποδειχθεί σύντομα "με υπογραφές και με σφραγίδες".