Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Ψυχραιμία

Υποβιβάσθηκε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και το γυρίσαμε στο τσάμικο;
Ποιός είπε πως το ΕΥΒΟΪΚΟ ποδόσφαιρο έχει τα χάλια του επειδή μια ομάδα υποβιβάσθηκε επειδή κάποιοι παράγοντες δεν ήταν ήθελαν να την κρατήσουν στην Γ΄ Εθνική;
Μια χαρά τα πάει το ΕΥΒΟΪΚΟ ποδόσφαιρο και αυτό το αποδεικνύει ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ο οποίος καθιερώθηκε στην Β΄ Εθνική και δεν θα χαθεί, επειδή κάποιοι λένε πως τον αγαπούν, αλλά μόνο στα λόγια. Υπάρχουν κι αυτοί που τον οδήγησαν ψηλά και τον αγαπάνε .....
πραγματικά.
Αυτό το αποδεικνύει ο ΑΟ ΚΥΜΗΣ ο οποίος είχε μια πολύ καλή πορεία στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ και συνεχίζει, αφού κι εκεί υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι αγαπούν την ομάδα.
Το αποδεικνύει η πορεία των ΜΙΚΤΩΝ ομάδων της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ.
Το αποδεικνύει η πορεία της ομάδας επιλέκτων της Εύβοιας η οποία εκπροσωπεί την Ελλάδα στο εξωτερικό.
Ας ανοίξουν τα μάτια κάποιοι οι οποίοι δεν έχουν θέση και ρόλους στο ποδόσφαιρο και θέλουν να ισοπεδώνουν τα πάντα.
Δεν φταίει κανείς αν εσύ θέλεις να είσαι παράγοντας επειδή έχεις χρήματα και σου αρέσει να τα μοιράζεις. Αυτό θα μπορούσες να το κάνεις σε συνεργασία για παράδειγμα με την Εκκλησία μας. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να έχεις και κάποιες ικανότητες. 
Λοιπόν, το ΕΥΒΟΪΚΟ ποδόσφαιρο πάει μια χαρά αγωνιστικά και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ κ. Παπακωνσταντίνου είναι στην ηγεσία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου ως αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ.
Αυτό φυσικά είναι που πονάει, αλλά τι να κάνουμε;