Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Βασίλης Ταρνανάς

Καλημέρα κύριε πρόεδρε του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Γράφω πρόεδρε, γιατί επίσημα δεν έχουμε αποδοχή της παραίτησής σας, ούτε ξέρουμε ποια νόμιμα εκλεγμένη διοίκηση θα την κάνει αποδεκτή.
Γράφω πρόεδρε, γιατί τα τελευταία χρόνια πληρώσατε ακριβά τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά τελικά είναι πλέον φανερό πως αρκετοί ήταν δίπλα σας, όχι για να βοηθήσουν να πάει ψηλά η ομάδα, αλλά για να έχουν αυτοί μια καρέκλα, χωρίς να ματώνουν οικονομικά, για να μην γράψω κάτι χειρότερο.
Κύριε πρόεδρε, θα είσθε υποψήφιος για το ΔΣ της ΕΠΣΕ. Όχι για την θέση του προέδρου όπως πληροφορήθηκα, αλλά για μέλος του ΔΣ, με στόχο να ανατραπεί η σημερινή κατάσταση.
Κύριε Ταρνανά είναι δικαίωμα του καθενός να είναι υποψήφιος και....
οι παράγοντες θα κρίνουν και θα αποφασίσουν. Κανείς δεν μπορεί να σας απαγορεύσει να μπείτε σ΄ αυτή την εκλογική αναμέτρηση.
Ξέρετε τις απόψεις μου και ξέρετε πως δικαιώθηκα στα όσα σας έχω πει για τους κατά καιρούς συνεργάτες σας στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Είναι άλλο να δίνεις την μάχη για την ομάδα και για τους στόχους που έχει βάλει ο άνθρωπος που ματώνει οικονομικά και άλλο να θέλειςνα κάνεις κουμάντο και να εξυπηρετείς τα προσωπικά σου και άλλος να πληρώνει.
Κύριε πρόεδρε, κάποτε κάποιος, μπορεί κι εσεις ο ιδιος, θα μιλήσει και τότε θα καταλάβουν όλοι πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είχε υποβιβασθεί από τον Δεκέμβριο, επειδή αυτό ήθελαν κάποιοι "συνεργάτες σας".
Προσοχή λοιπόν και στο θέμα της ΕΠΣΕ, γιατί τέτοιοι "συνεργάτες" θα υπάρχουν παντού και πάντα.