Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Καλημέρα

Δυστυχώς όσο κι αν θέλουν κάποιοι να κρυφτούν δεν τα καταφέρνουν. προσπαθούν να μας πείσουν πως δεν είναι αυτοί οι οποίοι συκοφαντούν ιδιαίτερα τον κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου, εκτελώντας εντολές του τέως.
Ας μη γελιόμαστε. Η μηχανή που έχει στηθεί, παράγει λάσπη κακής ποιοτητας, αφού πρέπει να την πάνε και να την φέρνουν από Χαλκίδα - Αθήνα κι από Αθήνα - Χαλκίδα. Βλέπετε τα εδώ κοπρόσκυλα δεν ξέρουν από ορθογραφία αλλά και συντακτικό κι έτσι πρέπει αυτά να τ΄ αναλαμβάνουν οι....
παρατρεχάμενοι του προέδρου στην Αθήνα.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου γνωρίζει και τα πρόσωπα και τους ρόλους τους, αλλά περιμένει να δει μέχρι που μπορούν να φτάσουν.
Δυστυχώς κάποια από αυτά τα κοπρόσκυλα, εξακολουθούν να παριστάνουν τους φίλους του Παπακωνσταντίνου, ενώ ήταν και παραμένουν φίδια.
Τους περιμένει σύντομα μια μεγάλη έκπληξη και τότε να δούμε τι θα έχουν να πούνε.
Τι σημασία έχει να δημοσιοποιήσει κάποιος τα ονόματά τους; Δεν βγαίνει τίποτα αν τους λένε Στέλιο, Νικολάκη, Βαγγελάκη, Βασιλάκη, Γιωργάκη, Μανωλάκη ή Γιαννάκη. Εχουν βάλει στόχο και σκοπό να τελειώσουν τον Παπακωνσταντίνου από πρόεδρο της ΕΠΣΕ. Αυτή είναι η εντολή του τέως και πιστεύουν πως θα τα καταφέρουν.
Τίποτα δεν θα καταφέρουν και στο τέλος δεν θα βρίσκουν ομάδα για να τους δώσει εξουσιοδότηση να πάρουν μέρος στις Γενικές Συνελεύσεις της ΕΠΣΕ.