Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Ο Ορφέας Περίδης στους Κήπους Κύμης

Το Σάββατο 2 Αυγούστου 2014, στο χωριό Κήποι στην περιοχή της Κύμης στην Εύβοια, ο τραγουδοποιός Ορφέας Περίδης θα παρουσιάσει μία μοναδική συναυλία που διοργανώνει ο Σύλλογος Κηπιωτών Ευβοίας.
Η μουσική παράσταση του Ορφέα Περίδη στηρίζεται σε μια επιλογή τραγουδιών απ’ τα εννέα προσωπικά του άλμπουμ, από τραγούδια συμμετοχές, αδισκογράφητο υλικό και μελοποιημένα ποιήματα.
 Ο τραγουδοποιός θα κάνει ένα μουσικό ταξίδι, που θα ξεκινά από τους πρώτους του δίσκους «Αχ ψυχή μου φαντασμένη» (1993) και «Καλή σου μέρα αν ξυπνάς» (1996) και θα καταλήγει στα ακυκλοφόρητα τραγούδια του.
Ενδιάμεσοι σταθμοί θα είναι όλες οι αγαπημένες....

επιτυχίες του, τραγούδια που τον έχουν συντροφέψει στη μακριά διαδρομή του και έχουμε όλοι αγαπήσει.
O Ορφέας Περίδης εμφανίζεται μαζί με μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών, τους Θοδωρή Δαμουράκη (κιθάρες, λαούτο, μαντολίνο), Αλέξανδρο Ιακώβου (βιολί, τραγούδι), Εύη Κανέλλου (κρουστά), Κώστα Σταυρόπουλο (κοντραμπάσο, πιάνο, τραγούδι) και τον Νίκο Κωνσταντάκη στην ηχοληψία και μεταφέρουν το τραγούδι από την σκηνή στο κοινό για να το απογειώσουν.
Σε έναν χώρο ιδανικό για μεγάλες καλοκαιρινές συναυλίες. Με την ομορφιά και την απλότητα του φυσικού τοπίου αλλά άρτια οργανωμένο, εύκολα προσβάσιμο και με άνετο πάρκινγκ.
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014, 
ΩΡΑ 21.30
ΚΗΠΟΙ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10€ ΠΑΙΔΙΚΟ 5€
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΤΗΛ. 69.79.13.36.31 (κ. Αράπη)