Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Μήνυμα αναγνώστη

Καλημέρα κύριε Γκαρα νομίζω οτι και φετος θα δικαιωθειτε οπως και περσυ σε αυτο που ειχατε πει μεσουσης στης σεζον στο οτι καμια ομαδα της Ευβοιας δεν θα μπορεσει να ανεβει στην Γ΄ εθνικη κατηγορια .
 Kαμια ομαδα δε ξεχωριζει καμια ομαδα δε μπορει να περασει αερα απο τα γηπεδα της Ευβοιας καμια ομαδα δεν ειναι σε θεση να κανει οκτω με δεκα πολυ ισχυρες μεταγραφες καμια ομαδα δεν εχει αξιους ανθρωπους στην διοικηση εννοω ποδοσφαιρικα και παραγοντικα οχι κατι αλλο καμια ομαδα δεν.....
εχει δειξει οτι μπορει να ξεχωρισει απο τις υπολοιπες αγωνιστικα και βαθμολογικα .
Tη Δευτερα εχει 21 ο μηνας και εχουνε κολλησει ολες οι μεταγραφικες υποθεσεις των μισθοφορων ποδοσφαιριστων για 500 και για 1000 ευρω ειμαστε αξιοι της μοιρας μας μετα να μη παραπονιεμαστε και φυσικα δε μας φταιει η διοικηση της ενωσεως γιαυτο τι να κανουνε να τις παρουνε τις ομαδες απο το χερακι και να κανουνε αυτοι μεταγραφες και να φτιαξουνε παιχνιδια αυτα δε γινονται χρειαζεται προσωπικοτητα και ιδιωτικη πρωτοβουλια στο ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο και στην ευβοια ειμαστε σε σημειο μηδεν ολοι πανω κατω στο ιδιο καζανι βραζουνε .
Ειδαμε γιατι ξεχωρισε ο Ηρακλης Ψαχνων και η Κυμη κατα δευτερον λογο ατομα με ισχυρη προσωπικοτητα και μεγαλη δυναμικη .
Εχετε δικιο και λιγα τους γραφετε στους δηθεν παραγοντες που κυκλοφορουν στο Ευβοικο ποδοσφαιρο και εκαναν τις ομαδες ποδοσφαιρικα καφενεια και δε ντρεπονται να βλεπουνε να προκοβουνε τα χωρια της Λαμιας των δυο χιλιαδων κατοικων με το ζορι τυπου Μαρτινου και αυτοι να μην ειναι αξιοι να οργανωσουνε και να βρουνε 35 χιλιαδες ευρω για 7-8 μεταγραφες .
Κριμα γιατι πανε χαμενοι και καποιοι αξιοι προπονητες οπως ο Τοκπασιδης και ορισμενοι αλλοι στα χωρια που αμα τους απελευθερωσουνε τα χερια μπορει να πετυχουνε μεγαλα θαυματα .