Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Τάσος Βλάχος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κύμης – Αλιβερίου
 

Προς
Τοπικά Μ.Μ.Ε.
Με επιστολή μου στον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Θωμά υπέβαλα την παραίτηση μου την 30-06-2014, από τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου της ΔΕ Κονιστρών.
Η απόφαση μου αυτή είχε σχέση καθαρά με την υπηρεσιακή μου κατάσταση ως εκπαιδευτικού κατόπιν νέων δεδομένων όπως αυτά διαμορφώθηκαν στην υπηρεσία μου και έπρεπε να ήταν άμεση.
Δράττομαι όμως της ευκαιρίας να ευχαριστήσω από βάθους καρδιάς τον κ. Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου και την τιμή που μου έκανε να με ορίσει Αντιδήμαρχο ....

στη ΔΕ Κονιστρών και για την
συμπαράσταση του στα καθ’ ύλην και κατά τόπου καθήκοντα μου.
Όπως επίσης να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου αντιδημάρχους των άλλων Δ.Ε. Ενοτήτων, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τους Προέδρους των Τ.Κ. της Δ.Ε. Κονιστρών με τους οποίους είχα αγαστή
συνεργασία. Ιδιαίτερα τους συνεργάτες μου Δημοτικούς Συμβούλους της ΔΕ Κονιστρών κ. Δημήτρη Μάγειρα και κ. Γεώργιο Κόκκο για την συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα που ήμουν Αντιδήμαρχος, εξάροντας τη συμβολή και συμπαράσταση του τελευταίου στην επίλυση καίριων θεμάτων που απασχολούσαν τη ΔΕ Κονιστρών. Χωρίς τη συμμετοχή του θα είχα πετύχει λιγότερα στην άσκηση των καθηκόντων μου.
Θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω και το προσωπικό της ΔΕ Κονιστρών για την άψογη συνεργασία που είχαμε, την εργατικότητα του αλλά και την διάθεση για την εξυπηρέτηση των δημοτών μας.
Τελειώνοντας, με τα μέσα που διέθετα, το μειωμένο προσωπικό και σε συνάρτηση με τον όγκο των καθημερινών προβλημάτων εξάντλησα όλες μου τις δυνάμεις και θεωρώ ότι συνέβαλα και εγώ ελάχιστα στο καλό του τόπου
μας.
Στο έξης κατά την νέα δημοτική περίοδο, θα αγωνίζομαι για την πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου μας ως Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη των «Νέων Οριζόντων» πάντα σύμφωνα με το νέο ρόλο που μας  ανέθεσαν οι πολίτες.
 

Ευχαριστώ,
Τάσος Βλάχος