Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Όλα τα παιχνίδια πρέπει να γίνονται με διαιτητές
Η μετά Ταρνανά εποχή στον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ είναι δύσκολη

Από την αρχή των δηλώσεών του παραδέχτηκε πως ήταν λάθος που το παιχνίδι μεταξύ ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και ΠΑΟ ΚΑΝΗΘΟΥ έγινε χωρίς την παρουσία διαιτητών. ''Όλα τα παιχνίδια, φιλικά και πρωταθλήματος, πρέπει να γίνονται με διαιτητές. Δεν θα επιτρέψουμε να ξαναγίνει αυτό το λάθος'', σημείωσε μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα ο προπονητής της ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ κ. Σταματίου.
Η ΑΕΚ δεν είναι ακόμη έτοιμη και αυτόν τον καιρό γίνεται το απαραίτητο μοντάρισμα στην ομάδα για τις θέσεις που μπορούν να αποδώσουν περισσότερο οι ποδοσφαιριστές, ώστε....

να καταφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα που σε λίγες μέρες ξεκινά.
Ο κ. Σταματίου δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει, όταν ρωτήθηκε, για τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ μιας και υπηρέτησε την ομάδα τη ''χρυσή εποχή'' Ταρνανά. Πιστεύει ότι έχει καλό ρόστερ αλλά εκφράζει την αφμιβολία του για την ύπαρξη της ομάδας στο μέλλον, αν κάποια πράγματα δεν αλλάξουν. ''Ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ είναι η ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή. Όμως η συνέχεια θα είναι δύσκολη αν δεν λυθεί το οικονομικό πρόβλημα, ίσως να μην υπάρξει στο μέλλον. Στη διοίκηση χρειάζονται άτομα με δυναμική παρουσία και οικονομική προσφορά. Η μετά εποχή Ταρνανά είναι δύσκολη. Ο κ. Ταρνανάς κάλυπτε οικονομικά ό,τι πρόβλημα είχε η ομάδα. Έγιναν λάθη εις βάρος του και δεν τον προστάτεψαν οι συνεργάτες του. Προσωπικά πιστεύω στον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, δεν ξέρω όμως αν θα καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος'', κατέληξε ο κ. Σταματίου.