Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Καλημέρα

Τους πότισε φαρμάκι!!!
Αυτός είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ.
Πήγε στο κλουβί της ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ και τους πήρε και τα σώβρακα.
Φωνάζουν λέει για το πέναλτυ υπέρ του ΗΡΑΚΛΗ και για το πέναλτυ που δεν έδωσε υπέρ της ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ.
Κι εγώ φώναζα για να μου κάτσει μια γκόμενα, αλλά δεν μου καθόταν.
Κύριοι, ας μη γελιόμαστε. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών δεν είναι η ομάδα που περιμένει χάρες. Αν περίμενε δεν θα όριζαν να γίνει ο αγώνας σ΄ αυτό το απαράδεκτο γήπεδο για αγώνες Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ.
Τον έστειλαν εκεί για να τον τελειώσουν. Ο κ. Ανυφαντάκης ας κοιτάξει να παίζει....
μπάλα η ομάδα του και μετά το συζητάμε. Για να δούμε πόσους αγώνες πρωταθλήματος θα δώσει στο κλουβί;;;;;
Λοιπόν ν΄ αρχίσω από τον προπονητή του ΗΡΑΚΛΗ τον κ.  Κούτση. Συγχαρητήρια κύριε Κούτση. Αυτόν τον ΗΡΑΚΛΗ θέλουμε. Να έχει ψυχή. Να έχει πάθος. Να μην δίνει δικαιώματα και περιθώρια σε ομάδες όπως η ΕΠΙΣΚΟΠΗ. Κύριε Κούτση, σας θέλουμε μάγκα ποδοσφαιρικά και να κάνετε τους ποδοσφαιριστές να ματώνουν για τον ΗΡΑΚΛΗ. Το πως θα το βρείτε εσείς. Θέλουμε να έχετε καθαρό μυαλό στον πάγκο, αλλά και να έχετε το ρόπαλο του ημίθεου στο χέρι σας.
Κύριε Κούτση, πάμε παρακάτω. Κάθε αγωνιστική, είναι ξεχωριστή. Ξεχωριστή για όλους, όσους θέλουν ψηλά αυτή την ομάδα. Το ίδιο θέλετε κι εσεις. Η κριτική και τα σχόλια είναι στο παιχνίδι. Φροντίστε με τις εμφανίσεις του ΗΡΑΚΛΗ, να απαντάτε. Εμεις σας θέλουμε νικητές. Μας αρέσει να σας τα χώνουμε, όταν ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν έχει καλή εικόνα, αλλά μας αρέσει περισσότερο, να έρχεται η δικαίωση για σας και να μας τρίβετε στη μούρη, την όποια κριτική.
Πάμε στους ποδοσφαιριστές. Μάγκες. Ψυχάρες. Μπράβο τους. Καμιά σχέση με τα ομοιώματά τους, τα οποία έπαιζαν για τον ΗΡΑΚΛΗ τις προηγούμενες μέρες.
Δεν πήγαν για καφέ στην πλατεία των Ψαχνών, αλλά πήγαν να δείξουν σε όλους μας πως έχουν θέση στην οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών. Θα μείνω ιδιαίτερα στον Πατσατζόγλου τον Χρήστο, ο οποίος αν και είχε πρόβλημα, ταξίδεψε στην Κρήτη, όχι σαν δεύτερος προπονητής, αλλά ως αρχηγάρα που έσφιξε τα δόντια και σήκωσε την ομάδα ψηλά. Κύριε Πατσατζόγλου, συγχαρητήρια. Αυτό θέλουμε από εσάς.
Τελευταία άφησα την διοίκηση. Τα πρόσωπα δηλαδή που είναι όλος ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ.
Τι να γράψω γι΄ αυτούς τους τύπους. Δεν θέλω πρωί πρωί να κατηγορηθώ, αλλά θα το γράψω, όπως το έχω ξαναγράψει. Είναι διοίκηση με αρχ...... και όχι αρχ..... διοίκηση.
Η ιστορία έγραψε. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ κέρδισε την ΕΠΙΣΚΟΠΗ μέσα στο κλουβί με 0 - 2 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου.