Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΔΥΟ ΕΝΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ – ΔΙΡΦΥΩΝ

Την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014 και την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος με την συνοδεία Κληρικών του και του Διακόνου του, επισκέφθηκε τις Ενορίες Αγίας Τριάδος Στροπώνων και Κοιμήσεως Θεοτόκου Κοντοδεσπότη, αντιστοίχως, για να λειτουργήσει και να επικοινωνήσει με τους ευλαβείς Ενορίτες και κατοίκους των δύο αυτών γραφικών χωρίων της Μητροπολιτικής μας Περιφερείας.
Και στις δύο Ενορίες ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον ....θείο λόγο προς τους πιστούς, ενώ είχε την δυνατότητα της προσωπικής επικοινωνίας και συνεργασίας και με τους ευλαβεστάτους Εφημερίους, Οικονόμο π. Θεόδωρο Μπακρή στους Στρόπωνες και Σταυροφόρο π. Γεώργιο Πανώργια στον Κοντοδεσπότη, οι οποίοι, αν και συνταξιοδοτήθηκαν, εξακολουθούν με νεανικό φρόνημα να διακονούν στις Ενορίες τους, τα μέλη των περί αυτούς Εκκλησιατσικών Συμβουλίων.
Οι ποιμαντικές αυτές επισκέψεις του Σεβασμιωτάτου καλύφθηκαν από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς μας Μητροπόλεως, ο οποίος εκπέμπει στους 97,7 μεγακύκλους τωνfm και διαδικτυακά μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς μας Μητροπόλεως.