Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΟ ΚΑΝΗΘΟΥ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ 2ης ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 13-10-2014 ΔΕΥΤΕΡΑ 17.00'' μ.μ. ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί φίλοι και μέλη του συλλόγου μας και γενικότερα όλους τους φιλάθλους της Ευβοίας,         

Ο  Π.Α.Ο. ΚΑΝΗΘΟΥ, σας ανακοινώνει  την διεξαγωγή της 2ης ημερίδας ποδοσφαίρου που θα πραγματοποιηθεί την 13-10-2014 ημέρα Δευτέρα ώρα 17.00 στην αίθουσα Παπαδημητρίου με την συμμετοχή  γονέων, αθλητών και ανθρώπων του χώρου με διεθνή δράση στα ποδοσφαιρικά ....
πράγματα.
Στόχος είναι να υπάρξει άμεση πληροφόρηση και κατευθυντήριες γραμμές για την καλύτερη και ποιοτικότερη άθληση των παιδιών της ακαδημίας μας αλλά και των γονέων τους που είναι οι άμεσοι αρωγοί στην προσπάθεια τους.
Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι οι εξής:
Ο κος Νικόλαος Γεωργιάδης διδάκτωρ με πολύχρονες σπουδές στην Αμερική στο University of Illinois-Chicago, ειδικός αθλητικός ψυχολόγος στην κινητική συμπεριφορά με τεράστια επαγγελματική εμπειρία σε μεγάλους συλλόγους και ΠΑΕ και με τεράστια εμπειρία από πολλούς παγκόσμιους πρωταθλητές που είχε υπό την επίβλεψη του στην εθνική ομάδα του στίβου της Αμερικής.
Ο κος Όμηρος Εμμανουηλίδης γνωστός αθλητίατρος , διευθυντής στο εργομετρικό κέντρο ΟΑΚΑ,
ειδικός σε θέματα πρόληψης τραυματισμών , τρόπου ζωής και διατροφής των αθλητών.
Ο κος Ηλίας Ζαχαρόγιαννης ειδικός στην αξιοποίηση των εργομετρικών μετρήσεων του αθλητή ώστε τα συμπεράσματα να αξιοποιηθούν για την όσο καλύτερη εξέλιξη του.
θα συμμετέχουν επίσης μεγάλα ονόματα διεθνών ποδοσφαιριστών που άφησαν το στίγμα τους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η χαρά μας θα είναι μεγάλη αν μας τιμήσετε με την παρουσία σας γονείς και παιδιά ώστε όλοι μαζί να συμβάλουμε στην ποιοτική άνοδο του ποδοσφαίρου στην Εύβοια.