Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Οι εκλογές της ΕΠΣ Εύβοιας

Μέχρι αυτή την στιγμή, δεν έχει ανακοινώσει κανείς, εκτός από τον πρόεδρο κ. Παπακωνσταντίνου, πως θα είναι υποψήφιος. Ακούμε για τον κ.  Κιούση και διαπιστώνουμε πως προσπαθεί να έχει το δικό του ψηφοδέλτιο.
Σ΄ εναν προεκλογικό αγώνα οι υποψήφιοι και ιδιαίτερα οι υποψήφιοι για την θέση του προέδρου, θα πρέπει να δεχθούν την κριτική και να απαντούν σε ερωτήματα.
Ο κ. Κιούσης δεν είναι χθεσινός, ούτε κάποιο φρέσκο πρόσωπα. Υπήρξε μέχρι πριν κάποιους μήνες το δεξί χέρι του κ. Παπακωνσταντίνου. Άλλαξε πορεία όταν ο κ. Παπακωνσταντίνου, τον....
απομάκρυνε από την θέση του γραμματέα. 
Ο κ. Κιούσης, απ΄ ότι φαίνεται θέλει να ενώσει τις δυνάμεις του, με τον κ.  Μπάμπη Κουσκούτη, με τον οποίο τους χωρίζουν πολλά. Ο κ. Κουσκούτης έχει δηλώσει πως δεν είναι δυνατόν να συνεργασθεί με τον κ.  Κιούση, για τον οποίο έχει πει πολλά.
Το ίδιο συμβαίνει και με τον κ.  Ταρνανά, ο οποίος έχει κατηγορήσει ανοιχτά την ΕΠΣΕ, όταν γραμματέας ήταν ο κ. Κιούσης.
Θα πρέπει λοιπόν να μας πούνε, πως είναι δυνατόν μετά από αυτά που έχουν πει, να μπορούν να συνεργασθούν. Τι άραγε τους ενώνει;
Κύριε Κιούση, εσείς τι λέτε; Σας έχει κυριεύσει κι εσάς το μίσος και η ζήλια, για τον κ. Παπακωνσταντίνου;