Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΕΛΜΕ

ΕΛΜΕ ΕΥΒΟΙΑΣ
  Χαλκίδα 4/11/2014

Συναδέλφισσες/οι, 
σας υπενθυμίζουμε ότι οι εκλογές για τα υπηρεσιακά συμβούλια ΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΔΕ, ΚΥΣΔΕ θα διεξαχθούν την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. (και μέχρι  τις 8:00 μ.μ. εφόσον υπάρχουν εκλογείς, που δεν έχουν  ψηφίσει), σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο. 
Ψηφίζουμε μόνιμοι, αποσπασμένοι και αναπληρωτές με την αστυνομική μας ταυτότητα στα εκλογικά κέντρα, που ορίζει η σχετική απόφαση ....
του περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδος με βάση τα σχολεία, που υπηρετούμε, στα παρακάτω εκλογικά κέντρα:
 1ο Εκλογικό Κέντρο στο 1ο Γ.Ε.Λ. Χαλκίδας στο οποίο θα ψηφίσουν οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν ως μόνιμοι - με οργανική θέση ή με απόσπαση, καθώς και οι αναπληρωτές των σχολείων Χαλκίδας, Βαθέος Αυλίδας και Δροσιάς, καθώς και οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν με απόσπαση σε υπηρεσίες της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης Εύβοιας καθώς και όσοι κατέχουν θέσεις στελεχών της Εκπαίδευσης.
2ο Εκλογικό Κέντρο στο 1ο Γ.Ε.Λ. Χαλκίδας στο οποίο θα ψηφίσουν οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν ως μόνιμοι ή με οργανική θέση ή με απόσπαση, καθώς και οι αναπληρωτές των σχολείων: Αμαρύνθου, Βασιλικού, Γυμνού, Ερετρίας, Καθενών, Μακρυκάπας, Στενής, Ψαχνών, Ν. Λαμψάκου, Ν. Αρτάκης και Σ.Μ.Ε.Α.Ε. Εύβοιας.
3ο Εκλογικό Κέντρο στο Γυμνάσιο Ωρεών στο οποίο θα ψηφίσουν οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν ως μόνιμοι με οργανική θέση ή με απόσπαση, καθώς και οι αναπληρωτές των σχολείων: Γουβών, Ιστιαίας, Λ. Αιδηψού, Ωρεών.
4ο Εκλογικό Κέντρο στο ΕΠΑΛ Μαντουδίου στο οποίο θα ψηφίσουν οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν ως μόνιμοι με οργανική θέση ή με απόσπαση καθώς και οι αναπληρωτές των σχολείων: Αγίας Άννας, Λίμνης, Μαντουδίου και Προκοπίου.
5ο Εκλογικό Κέντρο στο 1ο ΓΕΛ Αλιβερίου στο οποίο θα ψηφίσουν οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν ως μόνιμοι με οργανική θέση ή με απόσπαση καθώς και οι αναπληρωτές των σχολείων: Σκύρου, Κύμης,Κονιστρών, Αυλωναρίου, Αλιβερίου, Δεύτερης Ευκαιρίας Αλιβερίου, Κριεζών. Οι εκπαιδευτικοί των   σχολείων της Σκύρου θα ψηφίσουν στο ΓΕΛ Σκύρου, ως παράρτημα του Εκλογικού Κέντρου Αλιβερίου, λόγω ιδιαιτερότητας στη μετακίνησή τους.
6ο Εκλογικό Κέντρο στο Γυμνάσιο Καρύστου στο οποίο θα ψηφίσουν οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν ως μόνιμοι με οργανική θέση ή με απόσπαση καθώς και οι αναπληρωτές των σχολείων: Καρύστου, Μαρμαρίου, Στύρων.

ΠΡΟΣΟΧΗ: εκ παραδρομής αναφέρεται στην απόφαση της Διεύθυνσης ότι το 2ο εκλογικό κέντρο είναι στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας. Βρίσκεται στο 1ο ΓΕΛ Χαλκίδας, που για φέτος μόνο αυτό διαθέτει εκλογικά κέντρα-τμήματα μέσα στην πόλη της Χαλκίδας. Η σχετική απόφαση του περιφερειακού διευθυντή "ανακοινοποιήθηκε στο ορθό".
Υπενθυμίζουμε ότι η μέρα των εκλογών είναι συνδικαλιστική αργία.
                               Για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ 
Η πρόεδρος                                                      Η γεν. γραμματέας
Χαρά Νίκα                                                        Έφη Ψωίνου