Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Αντώνης Κωνσταντίνου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Δυστυχώς ή ευτυχώς, μετά από 7 χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα της Εύβοιας, ως προεδρος του ΑΟ ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ είμαι υποχρεωμένος να αποχωρήσω από τη θεση του προεδρου. Η απόφαση αποχώρησης μου είναι από τις πιο δύσκολες που κλήθηκα να πάρω στην ζωή μου και γνωρίζω ότι άλλοι θα λυπηθούν και άλλοι θα χαρούν. Θέλω όμως να πιστεύω ότι θα είναι λίγοι αυτοί που θα χαρούν. Η αλήθεια είναι σκληρή αλλά παραμένει αλήθεια. Παρά τον αγώνα που κάναμε, δεν τα καταφέραμε να αντέξουμε ....και αναλαμβάνω απόλυτα την ευθύνη.
.Ζητώ συγνώμη που δεν αντέχω το οικονομικό βάρος για να συνεχίσω και επίσης ζητώ συγνώμη για το αγωνιστικό πρόσωπο που εμφανίζει η ομάδα ως συνέπεια των οικονομικών δυσκολιών.
Κυρίως όμως ζητώ συγνώμη που δεν κατάφερα να γίνουμε αποδεκτοί από την κοινωνία της Χαλκίδας. Και αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος αποχώρησης μου απο την ομάδα. Δεν αντέχω άλλο για αυτό σας αδειάζω την γωνιά.
Ως εδώ ήταν. ΤΕΛΟΣ.
Θα μπορούσα να γράψω πολλά, όπως και να αποδώσω ευθύνες για την αντιμετώπιση που τύχαμε από αρκετούς. Δεν θέλω όμως να πληγώσω - τραυματίσω - κουράσω άλλο, τα παιδιά του ΑΟ ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ, οπότε απλά θα ευχηθώ σε όλους...
Καλή συνέχεια
-ο-
προεδρος
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ