Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Καλημέρα

Σε δύο γήπεδα σήμερα η μάχη του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Εύβοιας. Στην Καστέλλα έχουμε το ΚΑΣΤΕΛΛΑ - ΕΡΕΤΡΙΑ και στην Τριάδα το ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ - ΛΗΛΑΣ.
Σημαντικά παιχνίδια και τα δύο, με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν την δυνατότητα να πάρουν θετικό αποτέλεσμα.
Ο μεγάλος αγώνας πάντως δεν θα παιχθεί από εδώ και ....
στο εξής στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά στο παρασκήνιο και με τους παράγοντες των ομάδων. Αναφερόμαστε στις εκλογές τις ΕΠΣΕ και οι οποίες θα διεξαχθούν τον Φεβρουάριο και σίγουρα μετά την εκλογή προέδρου της ΕΠΟ.
Εδώ και καιρό άρχισαν οι συζητήσεις των υποψηφίων και το ένα ψηφοδέλτιο, αυτό του κυρίου Παπακωνσταντίνου είναι έτοιμο, ενώ σχεδόν έτοιμο είναι και αυτό του κυρίου Κιούση, για το οποίο όμως κανείς δεν είναι σίγουρος αν θα κατατεθεί, ώστε να έχει συμμετοχή στις εκλογές ή απλά κάποιοι θα είναι ανεξάρτητοι υποψήφιοι και θα είναι στο ενιαίο ψηφοδέλτιο.
Δεδομένη είναι η επικράτηση του ψηφοδελτίου Παπακωνσταντίνου και απλά οι υποψήφιοι θα δώσουν την μάχη ώστε να συγκεντρώσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.