Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Η ΕΡΕΤΡΙΑ και ο κ. Τοκπασίδης

Χριστούγεννα έχουμε, καλά τα μέλια, αλλά ας τ΄ αφήσουμε στα μελομακάρονα και όχι προς τους παράγοντες και τους προπονητές.
Ο κ. Τοκπασίδης απομακρύνθηκε από την ομάδα της Ερέτριας και δεν παραιτήθηκε.
Απομακρύνθηκε όχι γιατί είχε άσχημα αποτελέσματα, αφού αυτά ήταν αναμενόμενα, αλλά επειδή στην Ερέτρια επικράτησε αυτό που επικρατεί χρόνια τώρα.
Όταν ο ποδοσφαιριστής αποφασίζει για το πόσες προπονήσεις θα....
κάνει, πόσες μέρες θα κάνει προετοιμασία, αλλά θα έχει και την απαίτηση να παίζει και στον αγώνα, γιατί πρέπει να φταίει ο προπονητής;
Διαβάζω και ακούω να λένε πως ο προπονητής πληρώνει το μάρμαρο. Και το μωσαϊκό να πληρώνει το ίδιο μου κάνει. Το θέμα είναι πως ο κ. Τοκπασίδης συμβιβασμούς δεν κάνει, αλλά ούτε και εκπτώσεις. 
Συμβιβασμούς και εκπτώσεις κάνουν οι παράγοντες οι οποίοι δεν θέλουν ομάδα αλλά καφενείο.
Να θυμίσω σε κάποιους πως στο πρωτάθλημα 2013-2014 η ΕΡΕΤΡΙΑ έχασε το πρωτάθλημα στο γήπεδό της, όταν είχε προηγηθεί του ΛΗΛΑ με 2 - 0 και στο τέλος ο αγώνας έληξε 2 - 2 και η ΕΡΕΤΡΙΑ. Τότε δεν ήταν προπονητής ο κ. Τοκπασίδης. Αυτό έχει την σημασία του, γιατί πρέπει να πάρουν απαντήσεις και αυτοί που γκρίνιαζαν και δεν τον ήθελαν στην ομάδα.
Κύριοι για να γίνεις ομάδα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να κάνουν αυτά που λέει ο προπονητής τους και όχι κάποιος άλλος.
Όταν ο κ. Τοκπασίδης δεν κάνει σωστά την δουλειά του τον διώχνεις. Όταν την κάνει σωστά τον στηρίζεις και λες στους ποδοσφαιριστές που ακούνε άλλους "προπονητές" να ζεστάνουν τον πάγκο για να μη γράψω την κερκίδα.