Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

«Καμιά δεκαριά αποστάτες πάνε στο ΣΥΡΙΖΑ»

Ψαριανός: Αλλοι 30 βουλευτές θα υπέγραφαν το κείμενο των οκτώΨαριανός: Αλλοι 30 βουλευτές θα υπέγραφαν το κείμενο των οκτώ

Ο ανεξάρτητος δημοκρατικός βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός υπεραμύνθηκε της πρωτοβουλίας των οκτώ βουλευτών, του ιδίου συμπεριλαμβανομένου, που συνυπογράφουν το κείμενο για εθνική συνεννόηση.
Ο κ. Ψαριανός υποστήριξε από ....
το βήμα της Βουλής ότι υπάρχουν και άλλοι 30 βουλευτές που ήθελαν να βάλουν την υπογραφή τους, ωστόσο -όπως είπε- «δεν τόλμησαν γιατί τους τράβηξε από το μανίκι το κόμμα τους».
Παράλληλα, ο κ. Ψαριανός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντας άθλια και χυδαία τα περί αποστατών και αργυρώνητων βουλευτών.
«Όλοι όσοι λένε για χρηματισμό και αποστάτες ας κοιτάξουν καλύτερα στους καθρέφτες τους γιατί δεν είναι όλοι για τα φράγκα κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ψαριανός, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
«Υπάρχουν και καμιά δεκαριά αποστάτες που πάνε στο ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί αποστάτες είναι και αυτοί που πάνε στους 120 και χρηματίζονται», συνέχισε ο κ. Ψαριανός. Όταν οι βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τον κάλεσαν να πει ονόματα, τους απάντησε ότι αύριο θα τα δώσει γραπτά.