Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Α.Ο. ΖΑΡΑΚΩΝ - Α.Ε.ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ 0 -0
ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΜΕ 4-0 ΤΟΝ ΛΗΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ/ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
ΕΥΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΣ 2-2 ΜΕ ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗ
Ένα πολύ ωραίο αγώνα χωρίς σκοπιμότητες παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο των Ζαράκων, την Κυριακή που η ομάδα μας αντιμετώπισε την πρωτοπόρο μέχρι την ώρα του παιχνιδιού τοπική ομάδα, σε ένα παιχνίδι που το ενδιαφέρον ήταν αμείωτο από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό του αγώνα.
Από την έναρξη του παιχνιδιού η δύναμη και το πάθος από της ....
δύο ομάδες ήταν τέτοια που με τον γρήγορο ρυθμό και από της δύο ομάδες έδινε στον κόσμο την πεποίθηση ότι παρακολουθούν αγώνα μεγαλύτερης κατηγορία και όχι Β΄ που είναι οι δύο ομάδες.
Πολύ κοντά στο γκολ έφτασε η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο όταν σουτ του Μπαλόζι απέκρουσε εκπληκτικά ο τερματοφύλακας της γηπεδούχου ομάδα Τόρα.
Αλλά και με τον Μικράκη και Αναγνώστου να βρίσκονται κοντά στο γκολ χωρίς να τα καταφέρνουν.
Στο ίδιο διάστημα και η τοπική ομάδα μπορούσε να σημειώσει γκολ με της φάσεις που δημιούργησε χωρίς να τα καταφέρνει και έτσι το τέλος να βρίσκει της δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς γκολ αλλά και από μία αποβολή του Αργύρη Ιω. για την ομάδα μας και του Αποστόλου για την τοπική ομάδα.
Καλή η διαιτησία των κ. κ. Ντούρα ,Αντωνίου και Νικολάου.
Α.Ε.Λ.   Βυργιώτης, Βογιατζής (85΄ Μπουραντάς Αποστ.), Μπεινόγλου, Κορκόβελος ( 75΄Αναγνώστου ), Παπαχρήστος, Μικράκης , Μπαλόζι , Χατζηαντωνάκης, Παύλου, ( 90΄Παπαγεωργίου), Αργύρης Ιωα. , Μπούρικας.
Η ομάδα μας ευχαριστεί τον ΑΟ Ζαράκων για την άψογη φιλοξενία.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου την Κυριακή 7/12 και ώρα 15.00 με την ομάδα του ΑΟ Μαρμαρίου.
Με νίκη συνέχισε η ομάδα των Νέων στο αντίστοιχο πρωτάθλημα, και ύστερα από καλή απόδοση επικράτησε της ομάδος του ΑΟΦ Λήλα Βασιλικού/Αναγέννηση Ευρίπου με 4-0.
Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν οι Μπουραντάς,Κορκόβελος ,Αργύρης Γεωρ.(πέναλτι), και Αναγνώστου.
Δεύτερη ισοπαλία για τους παίδες αυτή την φορά με την ομάδα της Νεάπολης σε ένα δίκαιο αποτέλεσμα 2-2 με τους αθλητές των δύο ομάδων να παρουσιάζουν ωραίο θέαμα.

Και τα δύο γκολ για την ομάδα μας τα σημείωσε ο Χαλιώτης.