Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Καλημέρα

Καταλαβαίνω απόλυτα τον πόνο κάποιων, καταλαβαίνω την θλίψη τους, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως οι κύριοι οι οποίοι ήταν λαλίστατοι εδώ και μήνες, δεν βρήκαν το κουράγιο και την δύναμη να συγχαρούν τους νικητές στις εκλογές της ΕΠΣΕ.
Πληροφορίες μας, λένε πως κάποιοι δεν λένε πλέον ούτε καλημέρα μεταξύ τους, αφού τώρα διαπίστωσαν πως στηρίχθηκαν σε γυάλινα πόδια και .....
γι΄ αυτό έπαθαν ότι έπαθαν.
Δεν είναι μόνο η μεγάλη νίκη του ψηφοδελτίου του κ. Παπακωνσταντίνου. Αυτό που τους κόστισε πολύ, είναι το ότι δεν ψηφίστηκαν ούτε από τις ομάδες που τους πρότειναν!!!!!
Άλλες πληροφορίες οι οποίες λένε πως ο κ. Παπακωνσταντίνου έστειλε 1 κιλό φρεσκοκομμένο καφέ για παρηγοριά στον κ. Κιούση δεν επιβεβαιώθηκαν και δεν πιστεύω πως ο κ. Παπακωνσταντίνου έχει την διάθεση έστω και για πειράγματα με τον κ. Κιούση.
Το μεγάλο παράπονο του κ. Παπακωνσταντίνου είναι για την σιωπή των κοπρόσκυλων τα οποία δεν λένε κουβέντα για το αποτέλεσμα των εκλογών και είναι βέβαιο πως θα τις προσπεράσουν, αφού αυτές πονάνε και ειδικά όταν έρχονται με τέτοιον τρόπο που ήρθαν και χωρίς βαζελίνη!!!
Καλημέρα λοιπόν και στα κοπρόσκυλα και να ξέρουν πως θα τους παρηγορούμε για 4 ακόμη χρόνια, αφού με τους 12 θεούς δεν τα κατάφεραν!!