Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Οι σταυροί προτίμησης

Κάποιοι τετραέξυπνοι αφού δεν τους βγήκε το σενάριο Κιούση, προσπαθούν τώρα με κάθε τρόπο να μειώσουν την νίκη του ψηφοδελτίου Παπακωνσταντίνου!!!
Κάτι τους έχει διαφύγει όμως. Σ΄ αυτές τις εκλογές της ΕΠΣΕ οι σταυροί προτίμησης δεν μετρούσαν για το ψηφοδέλτιο Παπακωνσταντίνου, αφού οι υποψήφιοι ήταν 11 και όσα ψηφοδέλτια θα βρισκόταν στην κάλπη, τόσοι θα ήταν οι σταυροί για όλους τους υποψηφίους.
Γιατί λοιπόν κάποιοι προσπάθησαν να....
εμφανίσουν τον κ. Γιάννη Ρέτσα ως νικητή στους σταυρούς;
Φυσικά για να μειώσουν τον κ. Παπακωνσταντίνου.
Έκαναν μόνο ένα λάθος. Δεν γνωρίζουν τον χαρακτήρα του κ. Ρέτσα και την ποιότητα αυτού του ανθρώπου. Ο κ. Ρέτσας δεν θα πλησίαζε προς την ΕΠΣΕ, αν δεν εκτιμούσε, αν δεν εμπιστευόταν κι αν δεν πίστευε στις ικανότητές του.
Ας αφήσουν λοιπόν οι τετραέξυπνοι στην άκρη την προσπάθεια τους, γιατί ¨σ΄ αυτά τα μάρμαρα σκουριά δεν πιάνει¨,
Για να εξηγήσουμε λοιπόν τι πήρε ο καθένας θα γράψουμε πως όλοι οι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου Παπακωνσταντίνου πήραν από 79 σταυρούς, όσα και τα ψηφοδέλτια που βρέθηκαν στην κάλπη.
Στα Ενιαία ψηφοδέλτια που βρέθηκαν στην κάλπη (22), βρέθηκαν 11 σταυροί για τον κ. Ρέτσα, 10 για τους κυρίους Παπακωνσταντίνου, Πίσχινα, 9 για 4 άλλους υποψηφίους και πάει λέγοντας.
Ρωτάω τους τετραέξυπνους. Ποιος θα μας πει πόσους σταυρούς θα έπαιρνε ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο κ. Πίσχινας, ο κ. Ρέτσας και όλοι οι άλλοι, αν οι υποψήφιοι ήταν 12 και όχι 11;
Αυτά για να σταματήσουν κάποιοι να προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην παράταξη Παπακωνσταντίνου κι ας ασχοληθούν με τα φιλαράκια τους που διασύρθηκαν.
Η παράταξη Παπακωνσταντίνου πήρε 79 δαγκωτά και για να το πετύχει όλοι δούλεψαν μεθοδικά και σκληρά.
Ο κ. Γιάννης Ρέτσας είναι κύριος με το Κ κεφαλαίο και ξέρει να εκτιμά ανθρώπους, φιλίες και συνεργάτες. Αυτοί που προσπαθούν να δημιουργήσουν θέματα, δεν πρέπει να ξεχνούν πως δήλωναν ουδέτεροι, επειδή δεν μπορούσαν να βγούνε φανερά απέναντι στον κ. Παπακωνσταντίνου.
Εμείς δεν ξεχνάμε πως είναι οι ίδιοι μ΄ αυτούς που έλεγαν πως θα τινάξουν στον αέρα το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο!!