Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Καλημέρα

Έχουμε γράψει άπειρες φορές την άποψή μας για τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών και την διοίκησή του.
Φαίνεται όμως πως κάποιοι έχουν συνηθίσει και μάλλον τους αρέσει να ψάχνουν κάποιους για να τους φορτώσουν τα πάντα.
Η διοίκηση του Ηρακλή δεν δίνει εξετάσεις σήμερα κύριοι, Αυτή η διοίκηση άντεξε και τα πήγε καλύτερα από πολλές άλλες, αφού κατάφερε το ακατόρθωτο.
Οι κύριοι Στούπας και Γκαλούφας άντεξαν όλα αυτά τα χρόνια και δεν είναι αυτοί το πρόβλημα.
Το κακό μ΄ αυτούς είναι πως πήγαν την ομάδα πιο ψηλά από εκεί.....
που κάποιοι ήθελαν να πάει.
Το κακό μ΄ αυτούς είναι πως δεν στηρίχθηκαν σ΄ αυτούς που χρησιμοποίησαν τον ΗΡΑΚΛΗ για την τσέπη τους και φυσικά για την προβολή τους.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ έκανε πολλούς να παριστάνουν τον μάγκα και ταυτόχρονα να αδιαφορούν για την ομάδα.
Φαίνεται πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών πρέπει να επιστρέψει στην Γ΄ Εθνική και γιατί όχι στο τοπικό πρωτάθλημα. Εκεί τον ήθελαν οι πολλοί, όταν πριν χρόνια ο κ. Στούπας και ο κ. Γκαλούφας ανέλαβαν την ομάδα και έκαναν αυτή την απίστευτη πορεία. Εκεί ίσως είναι η θέση του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών γιατί οι πολλοί δεν αντέχουν να βλέπουν τον Στούπα και την διοίκηση αυτή να έχουν την ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Είναι πολλοί αυτοί οι οποίοι περιμένουν στην γωνία. Είναι πολλοί αυτοί οι οποίοι περιμένουν τον υποβιβασμό της ομάδας. Πολλά χρόνια περιμένουν κάτι τέτοιο και πάντα έβγαζαν χολή.
Μίλησε λένε ο κ. Στούπας και είπε πολλά!!! Τίποτα δεν είπε κύριοι. Αν ο κ. Στούπας αποφασίσει να τα πει όλα, κάποιοι θα φύγουν από τα Ψαχνά και κάποιοι άλλοι οι οποίοι πηγαίνουν στα Ψαχνά για να κλεψουν λίγη από την δόξα της ομάδας, δεν θα ξαναπάνε, γιατί ο κολοβρέχτης θα τους εμποδίσει.
Για φανφάρες όλοι καλοί είμαστε, αλλά στην πράξη δεν το έχουμε.
Ο κ. Στούπας μίλησε όπως λένε με ανθρώπους οι οποίοι αγαπούν τον ΗΡΑΚΛΗ και θέλουν να βοηθήσουν!!! Αυτό ήταν το πρόβλημα; Δεν μπορούσαν να πάνε να μιλήσουν με τον κ. Στούπα;
Η πόρτα του είναι πάντα ανοιχτή και όποιος ήθελε μπορούσε να του μιλήσει. Τέλος πάντων. Τι θ΄ αλλάξει τώρα, που τους μίλησε; Αν όλο αυτό δεν ήταν για άλλους λόγους, ας πάνε σήμερα όλοι αυτοί κι ας πάρουν από 40-50 εισητήρια κι ας βγούνε να τα πουλήσουν για να βοηθήσουν την ομάδα.
Κύριοι, καλή η κριτική, αλλά κάποιοι βάζουν το χέρι στην τσέπη για την ομάδα.
Οι συναντήσεις δεν πρέπει να γίνονται ως λαϊκά δικαστήρια, αλλά για να βρεθούν λύσεις ώστε η ομάδα να ενισχυθεί οικονομικά και να βοηθούν οι φίλαθλοι και οι φορείς την ομάδα. Αυτό δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα και μάλλον δεν θα γίνει και στην συνέχεια, γιατί ο καθένας κοιτάζει όπως έγραψα να πάρει λίγη από την δόξα του ΗΡΑΚΛΗ και να ρίξει το ανάθεμα σε άλλους.
Καλημέρα