Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Λάθος κινήσεις

Το αποτέλεσμα των εκλογών για νέο ΔΣ στην ΕΠΣΕ ήταν αυτό που ήταν και από τα 104 σωματεία -  μέλη, τα οποία πήραν μέρος στις εκλογές και είχαν δικαίωμα ψήφου, μόλις 1 (ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ) αμφισβήτησε τις διαδικασίες και δεν συμμετείχε στην διαδικασία των εκλογών.
Δεν θα γράψουμε λεπτομέρειες, αλλά θα έπρεπε όλοι να είχαν πάρει το μήνυμα και οι όποιες διαφωνίες ή αμφισβητήσεις μετά από ένα τέτοιο εκλογικό αποτέλεσμα, θα έπρεπε....
να μείνουν στην άκρη.
Φαίνεται όμως πως κάποια πράγματα, δεν έχουν να κάνουν με την ΕΠΣΕ ή τις διαδικασίες, αλλά έχουν ως στόχο τον πρόεδρο κ. Παπακωνσταντίνου και ίσως κάποιους συνεργάτες του.
Έχω μάθει να γράφω την άποψή μου και αυτό θα κάνω και τώρα.
Μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα στις εκλογές, κανείς δικαστής δεν μπορεί να ακυρώσει εκλογές ή να δεχθεί πως δεν εγκρίθηκε το καταστατικό της ΕΠΣΕ.
Ας μη γελιόμαστε. Όταν 90 σωματεία δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στον κ. Παπακωνσταντίνου και τους συνεργάτες του, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το καταστατικό.
Αφήστε λοιπόν να διοικηθεί σωστά η ΕΠΣΕ από τους ανθρώπους οι οποίοι ψηφίσθηκαν από τα σωματεία και αποδεχτείτε την ήττα, όσο κι αν ήταν απίστευτα μεγάλη.