Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Οι κωλοτούμπες

Ακούω διάφορα αλλά έχω συνηθίσει πλέον και δεν ιδρώνει το αφτάκι μου. Δεν θα ασχοληθώ με αυτούς που κάνουν κωλοτούμπες και γλείφουν εκεί που έφτυναν. Με ενδιαφέρει όμως και θα ασχοληθώ με αυτούς που δέχονταν το φτύσιμο για μεγάλο διάστημα.
Κύριοι, δικαίωμά σας να κάνετε χαρούλες με όποιον θέλετε. Δικαίωμά σας να τους κάνετε φροντιστήρια για το πώς πρέπει να κάνουν καλές κωλοτούμπες. Δικαίωμά σας θα είναι - και θα το χειροκροτήσουμε- να διοργανώσετε...
ένα πρωτάθλημα κωλοτούμπας.
Άποψή μας είναι πως θα είναι ένα καλό πρωτάθλημα αφού αυτοί που θα συμμετέχουν είναι οι καλύτεροι στο είδος και φυσικά θα διευθύνουν τα παιχνίδια διαιτητές που έχουν πτυχίο στις κωλοτούμπες. Δεν θα χρειαστεί να ψάξετε πολύ για να τους βρείτε. Δίπλα σας είναι και ανήκουν και αυτοί στην παρέα του ''ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΕ''.
Μια πρόταση, για να μην υπάρχουν προβλήματα. Το πρωτάθλημα να διεξαχθεί σε κλειστά γυμναστήρια, γιατί στα ανοιχτά γήπεδα ποδοσφαίρου δεν υπάρχει ασφάλεια αφού οι αγωνιστικοί χώροι είναι χάλια και οι καιρικές συνθήκες επίσης. Αυτό μας φοβίζει, γιατί πιστεύουμε πως αυτό θα δημιουργήσει πρόβλημα στους συμμετέχοντες και θα σκίσουν τα καλτσόν τους.