Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Καλησπέρα, κύριε Κουσκούτη (2)

Κύριε Κουσκούτη, οι εποχές είναι δύσκολες και απορώ πως εσείς θέλετε ''να ματώνετε'' για να πληρώνετε δικηγόρους και ό,τι άλλο, για να είστε στα δικαστήρια. Δεν θέλω να πιστέψω -και το λέω ειλικρινά- πως είστε υποκινούμενος γνωστών κέντρων της Αθήνας, τα οποία έχουν ως στόχο τον κ. Παπακωνσταντίνου και την ΕΠΟ και προσπαθούν να πετύχουν τον στόχο αυτό μέσα από την ΕΠΣ Εύβοιας.
Αγαπητέ κύριε Κουσκούτη, αν κάποιος έχει μεγάλη ευθύνη για το...
καταστατικό, αυτός είναι ο τότε γραμματέας της Ένωσης κ. Κιούσης. Αυτόν όμως τον βοηθήσατε στις εκλογές όσο λίγοι. Μπορεί να μην ήσασταν στο ψηφοδέλτιό του αλλά ακόμη και τις αιτήσεις υποψηφίων μαζί τις καταθέσατε.  Στη συνέχεια γραμματέας ανέλαβε ο φίλος σας κ. Γιώργος Πίσχινας. Αν για τον κ. Κιούση λέτε πως δεν είναι φίλος σας, δεν μπορείτε να πείτε και για τον κ. Πίσχινα το ίδιο!!! Λέτε λοιπόν τους κυρίους αυτούς πλαστογράφους ή οτιδήποτε άλλο;
Κύριε Κουσκούτη, πρέπει να σεβαστείτε την επιλογή των Σωματείων - μελών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Εύβοιας, η οποία ήταν ισχυρή και ξεκάθαρη. Θέλω να πιστεύω πως είστε δημοκρατικός και συμφωνείτε πως στις δημοκρατίες διοικούν οι πλειοψηφίες και οι μειοψηφίες ελέγχουν. Αυτό δεν σημαίνει πως τρέχουν από το πρωί μέχρι το βράδυ στα δικαστήρια.
Κύριε Κουσκούτη, τα Σωματεία - μέλη αποφάσισαν. Μην υποτιμάτε την νοημοσύνη τους.