Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Σκοτώνουν το ποδόσφαιρο!!!

Ας μη γελιόμαστε. Η ανοχή του προέδρου της ΕΠΣΕ κ.  Γιάννη Παπακωνσταντίνου δίνει αφορμές σε κάποιους, να παίξουν τα παιχνίδια αυτών που θέλουν να πάρουν την ψήφο της ΕΠΣΕ για τις εκλογές στην ΕΠΟ το 2016. Αφού τα σωματεία της Εύβοιας στήριξαν με απίστευτη πλειοψηφία την διοίκηση Παπακωνσταντίνου κι αφού διαπίστωσαν πως με εκλογές δεν μπορούν να....
πετύχουν το στόχο τους, πήγαν ένα βήμα παρακάτω. Πήγαν στα δικαστήρια.
Αλήθεια, τι περιμένουν από τους δικαστές;
Περιμένουν να αγνοήσουν την ψήφο των σωματείων της Εύβοιας;
Τι ζητούσαν σήμερα από το δικαστήριο;
Να σταματήσει κάθε δραστηριότητα στην Εύβοια σε σχέση με την ΕΠΣΕ.
Να σταματήσουν τα πρωταθλήματα. Να πάνε στα σπίτια τους τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ και διάφορα άλλα.
Θα το γράψω κι ας παρεξηγηθώ.
Ο κ. Γκαγκάτσης έχασε τις εκλογές από τον κ. Σαρρή και δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε πως αν ο κ. Σαρρής δεν είχε μαζί του τον κ. Παπακωνσταντίνου δεν θα κέρδιζε τον κ. Γκαγκάτση.
Αυτό ο κ. Γκαγκάτσης το ξέρει και φυσικά θα ήθελε να δει τσαλακωμένη την προσωπικότητα του κ. Παπακωνσταντίνου. Ίσως ο ίδιος να μην το θέλει, αλλά οι φίλοι του στην Εύβοια φροντίζουν να δημιουργούν προβλήματα στον κ. Παπακωνσταντίνου.
Το κρίμα και το άδικο, είναι πως ¨σκοτώνουν¨ το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, για πρόσωπα εκτός Εύβοιας, ενώ ο κ. Παπακωνσταντίνου ¨σκοτώνει¨ τον εαυτό του για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.
Ο πρόεδρος κ. Παπακωνσταντίνου, μία επιλογή έχει. Να μην αφήνει τίποτα να πέφτει κάτω.
Αφού θέλουν μάχη, ας την έχουν. Ας φέρνουν Αθηναίους δικηγόρους γιατί αυτοί προφανώς ξέρουν καλύτερα τα της Εύβοιας. Ο κ. Παπακωνσταντίνου αν δεν κάνω λάθος έχει τον κ. Τάρτη, ο οποίος είναι και ΠΑΟΚτζής!!!!!