Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚ. - ΔΡΟΣΙΑ 3 - 0

Δεν ήταν κακή η ομάδα της ΔΡΟΣΙΑΣ αλλά δεν αξιοποίησε καμία ευκαιρία από τις λίγες που είχε, ενώ ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έβρισκε εύκολα δίχτυα και ήταν φωτιά όταν βρισκόταν στην επίθεση. Το έχουμε ξαναγράψει. Η ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία και φαίνεται πως αυτό που βλέπουμε στον αγωνιστικό χώρο δεν είναι τυχαίο αλλά δουλεμένο στις προπονήσεις.
Στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ φαίνεται πως η διοίκηση ...
δημιουργεί μια οικογένεια και οι προπονητές λειτουργούν επαγγελματικά και με σχεδιασμό. Αυτό είναι ομάδα.
Η ΔΡΟΣΙΑ δεν ήταν μια ομάδα η οποία κλείσθηκε στην άμυνα. Έπαιξε ποδόσφαιρο και προσπάθησε, αλλά δεν είχε την τελική με την οποία θα έστελνε την μπάλα στα δίχτυα.
Ο προπονητής κ. Αντωνόπουλος σε δηλώσεις του στο ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 στάθηκε στα 2 γκολ που δέχθηκε η ομάδα του στο Α΄ ημίχρονο και είπε πως αυτό τους δημιούργησε πρόβλημα το οποίο στο Β΄ ημίχρονο δεν μπόρεσαν να το ξεπεράσουν.
Συνεχίζουμε με δουλειά είπε ο κ. Βασίλης Τσιμιχόδημος για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και τόνισε πως δεν τους ενδιαφέρει και δεν κοιτάζουν τι κάνουν οι άλλες ομάδες, αλλά το τι κάνει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε κάθε αγώνα. Θύμισε πως έχουν και τον τελικό κυπέλλου την Τετάρτη 11 Μαρτίου, αλλά θα παίζουν και για το πρωτάθλημα Τετάρτη και Κυριακή και πρέπει αυτό να το διαχειρισθούν σωστά.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ
http://evia--halkida.blogspot.gr/2015/03/3-0_4.html