Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Ο κ. Αναγνώστου

Ο άνθρωπος που ανέλαβε να πάει ψηλά την ομάδα της ΕΝ. ΙΣΤΙΑΙΑΣ είναι φιλόδοξος, γνωστός στη Βόρεια Εύβοια, ήταν υποψήφιος Δήμαρχος και διαθέτει και χρήματα. Ο κ. Αναγνώστου θέλει αλλά θα πρέπει να ξέρει πως με τα θέλω δεν μπορείς να τα πετυχαίνεις όλα. Μια ομάδα για να πάει ψηλά, χρειάζεται καλή οργάνωση, γήπεδο για προπονήσεις και αγώνες, έναν καλό προπονητή και γνώστη του ποδοσφαίρου αυτής της εποχής και φυσικά ποδοσφαιριστές.
Κύριε Αναγνώστου, μακάρι να βρεθούν στο χώρου του .....
ποδοσφαίρου παράγοντες που θα επενδύουν σε σωστές βάσεις. Αν θέλετε την άποψή μου, θα σας πω γιατί έγραψα πως η ΕΝ. ΙΣΤΙΑΙΑΣ δεν μπορεί να διεκδικήσει και να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ο λόγος, κύριε Αναγνώστου, είναι απλός. Οι περισσότερες ομάδες φεύγουν από την Ιστιαία με πολλά παράπονα και οι περισσότεροι διαιτητές, με συγχωρείτε για τη φράση μου, ''κατουρημένοι''. Κύριε Αναγνώστου, αλλάξτε το αυτό. Αλλάξτε το γιατί δεν εξυπηρετεί.
Δεν βρισκόμαστε σε εποχές που θα πρέπει να τρομάζουμε τον αντίπαλο ή τους διαιτητές. Να ξέρετε πως στην εποχή που ζούμε μπορούν και οι άλλοι να αφήσουν στην άκρη το ποδόσφαιρο και να το γυρίσουν στην αγριάδα και τους τραμπουκισμούς. Στο τέλος, κύριε Αναγνώστου, κερδίζει πάντα το ποδόσφαιρο.