Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Καλησπέρα σας κ. Αποστολίδη

Αγαπητέ κύριε Αποστολίδη, ίσως το πάθος σας για τον 96,5 και τους συναδέλφους σας εκεί, σας οδηγεί στην επανάληψη των όσων κατά καιρούς λέτε.
Προσωπικά δεν μ΄ ενοχλεί τίποτα, αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω ¨το λούσιμο¨ που σας έκαναν οι σημερινοί συνεργάτες σας. 
- Θα σας θυμίσω τι έλεγαν στον αέρα για σας μετά από έναν αγώνα του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών, αν θυμάμαι καλά με τον ΠΛΑΤΑΝΙΑ. Τότε στέλνατε ανταπόκριση και σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης. Αγαπητέ κύριε Αποστολίδη το Θυμόσαστε αυτό;
- Θα σας θυμίσω τι έλεγαν στον αέρα πριν από εκτός έδρας αγώνα....
πάλι του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών, όταν ούτε λίγο ούτε πολύ πίστευαν πως εσείς τους ρουφιανέψατε και ο τότε προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος του 96,5 είπε πως πήρε απειλητικό μήνυμα από τους αντιπάλους για να μην τολμήσει να πάει στο γήπεδο και κατέβηκε από το λεωφορείο της αποστολής του ΗΡΑΚΛΗ και δεν πήγε στο γήπεδο. Κύριε Αποστολίδη τα ξεχάσατε;
- Θα σας θυμίσω πως το ίδιο πρόσωπο, μ΄ έβγαλε στον αέρα του 96,5 μόνο και μόνο επειδή πίστευε πως θα μιλήσω εναντίον σας. Σας θυμίζω λοιπόν τι είπα τότε. ¨Καλέστε και τον κ. Αποστολίδη κι εμένα σε μία εκπομπή σας και τότε να τα πούμε όλα¨. Αυτό φυσικά δεν έγινε ποτέ.
- Κύριε Αποστολίδη, μπορείτε να λέτε ότι θέλετε για μένα, αλλά να μην ξεχνάτε και τους υβριστές σας. Εγώ δεν ανήκω σ΄ αυτούς.
-Πάμε τώρα και σε κάτι για το οποίο κάνατε αναφορά και είπατε αυτά που είπατε.
Αγαπητέ κύριε Αποστολίδη, λυπάμαι ειλικρινά για την θέση σας αυτή. Από τον συνεργάτη σας δεν περίμενα κάτι καλύτερο, γιατί έχει ξεπεράσει τα όρια εδώ και πολύ καιρό. Διαβάστε λοιπόν εσείς και θέλω να πιστεύω πως θα πάρετε πίσω τα όσα είπατε. 
Κύριε Αποστολίδη, μπορείτε να μιλήσετε με τον πρόεδρο και τον γραμματέα της Σκεπαστής, αλλά και τον γραμματέα του Βουτά για να σας πει αν και ποιος τους ενοχλεί κάθε Σαββατοκύριακο για το σκορ και το τελικό αποτέλεσμα. Όπως καλά ξέρετε προσωπικά δεν συγκεντρώνω αποτελέσματα, αφού είμαι στα γήπεδα για το ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1. 
Τα αποτελέσματα τα συγκεντρώνει η κόρη μου και χαίρομαι γιατί τα πάει μια χαρά με τους παράγοντες των ομάδων οι οποίοι της δίνουν και διάφορες ειδήσεις, αλλά ρωτούν και να μάθουν και για άλλους αγώνες. Η κόρη μου αγαπητέ κ. Αποστολίδη δεν δήλωσε ποτέ μεγαλοδημοσιογράφος  και φυσικά μπορεί να σας εξηγήσει πως έγινε το λάθος στον αγώνα ΣΚΕΠΑΣΤΉ - ΒΟΥΤΑΣ.
Διορθώσαμε το λάθος μετά από μήνυμα του προέδρου της Σκεπαστής στις 12:41:37 την Δευτέρα στις 2 Μαρτίου.
Τώρα ποιος πήρε το λάθος από ποιόν, θ΄ αφήσουμε να το κρίνουν άλλοι.
Αγαπητέ κύριε Αποστολίδη, δεν θα έλεγα ποτέ στο παιδί μου, να έχει εμπιστοσύνη στα όσα λένε και γράφουν κάποια ΜΜΕ και το γιατί το ξέρετε.
Κατά την διάρκεια των αγώνων κ. Αποστολίδη, δεν παρακολουθούμε άλλα site, για ευνόητους λόγους.
Σταματώ εδώ και εύχομαι να διασταυρώσετε αυτά που σας γράφω. Οι παράγοντες θα σας πούνε πως τους τηλεφωνεί ένα παιδί. Μετά αν, γράφω αν, θέλετε κάντε αυτό που θα έκανε κάθε άνθρωπος.
Να είσθε πάντα καλά και ας μην ξεχνάτε τόσο εύκολα.