Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Γιατί θυμώνουν;

Δεν κατάλαβα γιατί κάποια μεταφερόμενα παπαγαλάκια προσπαθούν να μας βγάλουν τρελούς. Από το απόγευμα της Κυριακής έβγαλαν το άχτι τους και ρίχνουν βολές εναντίον όσων πίστευαν  και πιστεύουν πως η ΙΣΤΙΑΙΑ δεν θα πάρει το πρωτάθλημα. Άρχισαν να λένε πως διαψεύστηκαν όλοι αυτοί που είχαν την άποψη πως η ΙΣΤΙΑΙΑ δεν μπορεί.
Αν τα βέλη έρχονται και προς εμάς, το...
γράφουμε ξανά. Η ΕΝ. ΙΣΤΙΑΙΑΣ, αγαπητά παπαγαλάκια, δεν θα πάρει το πρωτάθλημα, πάντα κατά την άποψή μας. Περισσότερες πιθανότητες έχει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χαλκίδας και η ΑΡΤΑΚΗ παρά η ΙΣΤΙΑΙΑ. Το γιατί το ξέρουν αυτοί που είναι στην ομάδα. Στο κάτω - κάτω ο ίδιος ο Πρόεδρος κ. Αναγνώστου δήλωσε πως στην Βόρεια Εύβοια καμία ομάδα δεν θέλησε να δώσει ποδοσφαιριστές και να βοηθήσει την ΕΝ. ΙΣΤΙΑΙΑΣ. Τα παπαγαλάκια για το θέμα αυτό δεν είπαν τίποτα.
Στο τέλος του πρωταθλήματος θα διαπιστώσουν όλοι πως τον πρώτο λόγο τον έχει ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ και μετά ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ. και η ΑΡΤΑΚΗ.
Τα παπαγαλάκια από τον βορά  χάρηκαν όταν ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ κέρδισε μέσα στην ΙΣΤΙΑΙΑ; Αλήθεια από πότε άρχισε η απαγόρευση του να γράφουμε την άποψή μας; Θα την γράφουμε πάντα, αγαπητά παπαγαλάκια, όσο κι αν σας ενοχλεί.