Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Καλημέρα

Καλημέρα κι αν ξεχάσατε ν΄ αλλάξετε την ώρα, κάντε το τώρα. 
Η ώρα είναι 08.00 και όχι 07.00.
Αυτά για την καλή μας ώρα και πάμε για την κακιά μας ώρα τώρα.
Είχαμε παραίτηση του κ. Αναγνώστου από μέλος του ΔΣ της ΕΝΩΣΗΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ και μάλιστα με μια επιστολή από αυτές που όλοι ξέρουμε πως κυκλοφορούν για να συκοφαντήσουν πρόσωπα και καταστάσεις.
Ο κ. Αναγνώστου δικαίωσε αυτούς οι οποίοι τον κατηγορούσαν και τον χαρακτήριζαν υβριστή κλπ.
Δεν θέλω να τον στενοχωρήσω, αλλά ως μέλος του ΔΣ της ομάδας θα....
έπρεπε να γνωρίζει κάποια πράγματα και πως το ποδόσφαιρο δεν είναι για χαβαλέ.
Κύριε Αναγνώστου να γράφετε αλήθειες. Για ποιόν διαιτητή μιλάτε; Μήπως για τον κ. Κασομούλη;
Πάρτε λοιπόν την απάντηση. Μιλήσατε με ανθρώπους της ΕΠΣΕ και ζητήσατε να σας παίζουν καλοί διαιτητές. Σας είπαν δώστε μας 5 ονόματα διαιτητών που θέλετε να σας παίζουν. Τι είπατε;
Κασομούλης, Κασομούλης, Κασομούλης, Κασομούλης, Κασομούλης!!!!!!!
Κύριε Αναγνώστου αυτή είναι η αλήθεια όσο κι αν πονάει. Φυσικά ο κ. Κασομούλης είναι στους 5 καλύτερους διαιτητές, είναι έντιμος, είναι άνθρωπος, αλλά στημένος δεν είναι. Δεν δικαιολογώ τίποτα, αλλά και η υπομονή του έχει και τα όριά της. Το λάθος του ήταν που δεν τιμώρησε τον ποδοσφαιριστή σας.
Κύριε Αναγνώστου, δεν σας βγήκε το σχέδιο και θέλατε να κάνετε την έξοδό σας. Καλά κάνατε.
Μόνο σας είχατε δηλώσει πως στην Βόρεια Εύβοια δεν σας γουστάρουν οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου και γι΄ αυτό δεν σας έδωσαν και ποδοσφαιριστές στην μεταγραφική περίοδο. Το ξεχάσατε αυτό; Εσείς το δηλώσατε δημόσια.
Κύριε Αναγνώστου, ως καλός άνθρωπος και αφού αγαπάτε τόσο πολύ την ΙΣΤΙΑΙΑ πιστεύουμε πως δεν φύγατε για να μην έχετε στο κεφάλι σας τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχει η ομάδα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Καλή σας μέρα.